Slide


PARTENERI:

ABB Asea Brown Boveri SRL – partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediul

By
ABB - partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediul

ABB - partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediulABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este un lider în domeniul tehnologiei care conduce transformarea digitală a industriilor. Având o istorie de inovație de peste 130 de ani, ABB își desfășoară activitatea prin patru business-uri globale orientate către client: Electrificare, Automatizare Industrială, Acționări Electrice, Robotică și Automatizări, susținute de platforma digitală ABB Ability™. ABB este un partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediul.

Activitatea ABB în domeniul Rețelelor Energetice (Power Grids) va fi cesionată către Hitachi în 2020. ABB operează în peste 100 de țări. www.abb.com

Business-ul ABB Electrificare este un lider global în soluții electrice, care operează în peste 100 de țări, având peste 200 de unități de producție. Cei 55.000+ de angajați ai noștri sunt dedicați furnizării viitorului electrificării sigure, inteligente și durabile, pentru industrii, servicii publice și comunități. Având soluțiile digitale avansate ABB AbilityTM în centrul său, portofoliul nostru protejează, conectează și optimizează furnizarea de energie electrică. Aceasta include alimentarea industriei, infrastructurii și transportului, începând cu centrele de date până la clădiri inteligente și soluții de mobilitate electrică; integrarea energiilor regenerabile; livrarea de distribuție inteligentă și stocare de energie. Pentru mai multe informații, accesați https://go.abb/electrificare.

ABB Asea Brown Boveri SRL – partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediul

ABB este un partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediul. Oferta ABB cuprinde echipament de putere și propulsie „la bordul” materialului rulant, asset management și infrastructură de putere și se adresează următoarelor categorii de clienți:

  • Producători de echipamente;
  • Companii de Inginerie, Montaj și Punere în funcțiune;
  • Transportatori pe calea ferată din zona urbană;
  • Operatori de cale ferată;
  • Dețînătorilor de infrastructură feroviară.

Portofoliul ABB global cuprinde:

  • Substatii de tracțiune;
  • Convertizoare de frecvența statică;
  • Celule de medie tensiune de interior;
  • Echipamente de joasă tensine;
  • Sisteme de recuperare a energiei din frânare.

În ceea ce privește Sistemele de Tracțiune, ABB oferă componente individuale pentru completarea sistemelor de tracțiune, și anume: motoare și generatoare de tracțiune, convertizoare, sisteme de încărcare a bateriilor, echipamente de comutatie și control, module de control performanțe etc. De asemenea, portofoliul ABB eBus oferă atât soluții pentru Tracțiune, Flash Charger și EV-Charging, cât și soluții pentru protecție, control și management.

Cu ajutorul serviciilor conectate prin intermediul ABB Ability, oferim clienților noștri expertiză ABB în domeniul informației, tehnologiei și know-how, ajutându-i astfel să obțînă timp mai îndelungat de utilizare a echipamentelor, viteză și siguranță în exploatare.

ABB - partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediul
ABB - partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediul
ABB - partner global în domeniul feroviar, pentru un transport mai rapid, inteligent și prietenos cu mediul

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina ABB Asea Brown Boveri SRL.

.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

În România sunt peste 1000 de companii care au diverse certificări, agremente tehnice sau atestate de furnizori feroviari sau sunt licențiate pentru a face transport feroviar. Pe lângă acestea, alte aproximativ 3-4000 de companii, instituții, organizații, produc și/sau prestează servicii, influențează politic, legislativ, administrativ și/sau executiv domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă puteți afla din acest articol sau puteți să ne contactați la office@catalogferoviar.ro sau tel: 021 22 44 385.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share