Slide


PARTENERI:

Achiziție de cinci tipuri de traverse din lemn impregnate, lansată de CNCF CFR SA

By

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat o procedură de achiziție a cinci tipuri de traverse din lemn impregnate.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat sâmbătă anunțul de licitație ce are ca obiect ”Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată”. Valoarea totală estimată a contractului este de 22.310.890 de lei, echivalentul a aproximativ 4,5 milioane de euro.

Achiziția de traverse de lemn pentru calea ferată este necesară pentru asigurarea bazei materiale în cadrul lucrărilor de întreținere/reparație a căii, lucrări efectuate în scopul menținerii acesteia în toleranțele instructionale privind ecartamentul, poziția în plan/la nivel, stabilitatea astfel încât circulația trenurilor să se desfășoare cu vitezele proiectate. Deoarece traversele necorespunzătoare existente în cale, care depășesc procentul maxim admis de instrucțiile de specialitate, pot afecta siguranța circulației feroviare, este necesară adoptarea măsurilor de înlocuire a acestora. Prin înlocuriea lor în cadrul lucrărilor de întreținere și reparații se va obține o îmbunatățire a stării tehnice a căii, concomitent cu creșterea gradului de siguranță a circulației și de sporire a regularității traficului feroviar, prin eliminarea unor situații care pot conduce la întreruperea /restrictionarea circulației, în condițiile reducerii costurilor de exploatare, se arată în anunț.

Licitație pentru traverse din lemn impregnate, împărțită în cinci loturi

Procedura de achiziție este împărțită în cinci loturi, după cum urmează:

  1. Traverse normale din lemn, impregnate

Valoarea estimată fără TVA: 3.781.500,00 lei

  1. Traverse speciale din lemn pentru aparate de cale, impregnate

Valoarea estimată fără TVA: 10.588.230,00 lei

  1. Traverse speciale din lemn pentru poduri, impregnate

Valoarea estimată fără TVA: 3.529.410,00 lei

  1. Traverse speciale din lemn pentru cale larga 2,80 m, impregnate

Valoarea estimată fără TVA: 2.100.850,00 lei

  1. Traverse speciale din lemn pentru cale încălecată 3,10 m, impregnate

Valoarea estimată fără TVA: 2.310.900,00 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 ianuarie 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 mai 2023.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share