Site logo
1 august 2023

În perioada următoare vor avea loc angajări la CFR Călători. Operatorul feroviar de stat a publicat în ultima perioadă mai multe anunțuri prin care sunt scoase posturi la concurs.

SRTFC Constanța caută ocuparea a patru posturi de mecanic de locomotivă-automotor II la SELC Medgidia – Comanda personalului și Îndrumare locomotive. Concursul va avea loc pe 18 august 2023, ora 10:00, iar mai multe detalii găsiți AICI.

Tot la regionala Constanța, Revizia de Vagoane Constanța – Revizia și Pregătirea Tehnică a Trenurilor, se vrea ocuparea a două posturi de lăcătuș montator agregate energetice și de transport. Concursul va avea loc pe 18 august 2023, ora 10:00, iar mai multe detalii găsiți AICI.

De asemenea, la SRTFC Constanța, tot la Revizia de Vagoane Constanța – Revizia și Pregătirea Tehnică a Trenurilor, se organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de electrician montator de instalații electrice la mijloace de transport. Concursul va avea loc pe 17 august 2023, ora 10:00, iar mai multe detalii găsiți AICI.

Tot la Regionala Constanța, dar la SELC Medgidia – Întreținere și Reparații LD+AM, se caută ocuparea unui post de electrician montator de instalații electrice la mijloace de transport. Concursul va avea loc pe 17 august 2023, ora 10:00, iar mai multe detalii găsiți AICI.

Totodată, la SRTFC Constanța, Revizia de Vagoane Mangalia – Atelier Reparații – Întreținere și Reparare Material Rulant Motor, se organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de electrician montator de instalații electrice la mijloace de transport. Concursul va avea loc pe 17 august 2023, ora 10:00, iar mai multe detalii găsiți AICI.

Rămânem la malul mării, unde la SRTFC Constanța, Serviciul Exploatare și Reparații Material Rulant, se caută ocuparea unui post de instructor regional (T). Concursul va avea loc pe 8 august 2023, ora 10:00, iar mai multe detalii găsiți AICI.

Tot la Regionala Constanța, SELC Medgidia – Formare şi instruire, se organizează concurs, pe 8 august 2023, ora 10:00, pentru ocuparea a două posturi de mecanic instructor I. Detalii găsiți AICI.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Angajări la CFR Călători, regionalele Brașov și București

Ne mutăm la SRTFC București, unde se organizează două concursuri. Unul este pentru un post de mecanic instructor la Depoul București Călători – Formare și Instruire. Concursul va avea loc pe 22 august 2023, ora 10:00, iar detalii găsiți AICI.

Al doilea concurs va avea loc pe 21 august 2023, ora 10:00, vizează ocuparea unui post de mecanic de locomotivă-automotor debutant la SELC Basarab – Comanda personalului și îndrumare locomotive. Detalii AICI.

În fine, la SRTFC Brașov, Depoul Sibiu – Comanda Personalului și Îndrumare Locomotive, se organizează pe 22 august 2023, ora 10:00, concurs pentru ocuparea unui post de șef de tură la Depoul Sibiu – Comanda Personalului și Îndrumare Locomotive. Detalii găsiți AICI.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share