Slide


PARTENERI:

Aurelian Bădulescu despre coronavirus: A scăzut cu 20% numărul pasagerilor STB

By
Aurelian Bădulescu despre coronavirusAurelian Bădulescu despre coronavirus

Fluxul de călători care folosesc transportul în comun a scăzut cu 20%, însă nu va exista nicio măsură de anulare a transportului public, a declarat luni viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu despre coronavirus.

Aurelian Bădulescu despre coronavirus

Bădulescu a declarat luni, la Digi 24, că numărul călătorilor care folosesc transportul public a scăzut, pentru că oamenii şi-au luat măsuri de protecţie, în contextul epidemiei de coronavirus.

„Cetăţenii au înţeles foarte bine ce trebuie să facă pentru a se proteja pe ei şi pe noi, adică au ascultat îndemnurile de a sta la domiciliu şi a face doar activităţile obligatorii. Şi atunci, sigur că da, noi vom adapta reţeaua de transport şi la fluxul de călători. Într-adevăr, vectorii care măsoară indicii ne arată o scădere cu 20% a călătorilor care folosesc mijloacele STB”, a spus  viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Aurelian Bădulescu despre coronavirus: nu se suspendă transportul public

Potrivit viceprimarului, situaţia va fi adaptată în funcţie de ce se întrevede în teren.  „Nu va va exista o măsură care să spună: <Mâine nu mai merge transportul în Bucureşti>. Nu există acest lucru”, a mai spus Bădulescu.

Fostul președinte Traian Băsescu, fost primar general și fost ministru al Transporturilor, a cerut în mai multe rânduri oprirea circulației metroului bucureștean și a transportului de suprafață, pentru a se limita răspândirea epidemiei de Covid-19.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share