Claudiu Seicean, Director General - Divizie Transport în cadrul Thales Systems Romania

În perioada următoare va continua campania de angajări la Thales Systems, dă asigurări, într-un interviu acordat Club Feroviar, Claudiu Seicean, Director General – Divizie Transport în cadrul companiei. Pandemia de coronavirus de tip nou a dat un pic peste cap strategia de angajări a companiei, însă nici în aceste condiții angajările nu au fost oprite.

Adrian Bărbulescu

Claudiu Seicean, Director General - Divizie Transport în cadrul Thales Systems Romania

În data de 09.09.2020, o delegație a companiei franceze a fost primită de prim-ministrul Ludovic Orban, cu care au discutat despre predictibilitatea politicilor fiscale.

Întâlnirea a fost programată pentru ora 16,00 la Palatul Victoria și, chiar dacă timpul alocat a fost de doar 30 de minute, la București au fost prezenți oficiali ai societății de la sediul central din Paris. Potrivit lui Claudiu Seicean, discuțiile nu au vizat decât tangențial investițiile în sectorul feroviar din România. El spune că predictibilitatea fiscală este extrem de importantă pentru strategia de angajări a companiei în România.

100 de angajări la Thales Systems Romania de la începutul anului

”Dacă în 2018 aveam 298 de angajați, acum numărul lor a ajuns la 700 și vrem să creștem la 1.000. Intenția noastră era să ajungem la 1.000 de angajați încă din acest an, însă contextul economic legat de pandemia de coronavirus ne-a dat un pic peste cap planurile”, a spus oficialul Thales Systems Romania.

El a ținut să precizeze că, chiar și în aceste condiții, compania a angajat anul acesta aproximativ 100 de persoane și a stabilit un contract de internship cu Universitatea Politehnica București, pe baza căruia au fost recrutați 40 de stagiari. ”Până în 2018, am fost 100% transport. Acum, totul este programare. Avem la București cel mai mare centru de acest fel din afara Franței”, a mai spus Claudiu Seicean.

Potrivit datelor prezente pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, Thales Systems Romania SRL are ca principal obiect de activitate ”Lucrări de construcții a căilor ferate de suprafață și subterane”.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share