Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Cu experiență de peste 20 de ani în domeniu, Telecomunicații CFR furnizează servicii de telecomunicații, de cea mai înaltă calitate, bazate pe cele mai noi tehnologii, prin utilizarea echipamentelor de ultimă generație, garantând, astfel, securitate pentru orice tip de transmisie: voce, imagine și date.

      

  Dezvoltarea sistemului de comunicaţii s-a făcut treptat, constituindu-se acum ȋntr-o infrastructură moderna, sigură şi flexibilă. Compania noastră operează si ȋntreține o rețea naționala de cabluri cu fibre optice, având o acoperire uniformă (aproximativ 85% din teritoriul țării) urmând principalele magistrale feroviare. 

  Acoperire:

  Sediul central al companiei se află ȋn Bucureşti, iar la nivel național se regăsesc opt sucursale regionale de telecomunicații: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

  Rețeaua de telecomunicații cuprinde peste 6000 km fibră optică interurbană, fiind în continuă expansiune și modernizare. În prezent dispune de puncte de acces ȋn peste 500 de locații inclusiv toate reşedințele de județ şi oraşele mari din țară, precum şi ȋn 9 puncte de trecere a frontierei: Giurgiu, Stamora Moravița, Curtici, Episcopia Bihor, Halmeu Frontieră, Valea Vişeului, Vicşani, Ungheni Prut, Pod Prut Giurgiuleşti.

  Din echipa noastră face parte un număr de peste 500 de specialiști în domeniul tehnic care asigură funcționarea optimă a rețelei 24/7, și sunt pregatiți autorizați să execute lucrări specifice sau orice fel de intervenție.

  Servicii:

  • ȋntreținere şi exploatare rețele de telecomunicații feroviare şi non-feroviare
  • dark fiber
  • transport date
  • furnizare serviciu acces internet
  • servicii proiectare retele de comunicații feroviare şi non-feroviare
  • servicii construcții montaj rețele de fibră optică feroviare şi non-feroviare (inclusiv punerea ȋn funcțiune)
  • servicii de proiectare sisteme de supraveghere feroviare şi non-feroviare
  • servicii de montaj şi ȋntreținere instalatii de aer condiționat
  • servicii colocare
  • servicii utilități 

  Te așteptăm în echipa noastră!

  Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul telecomunicaţiilor feroviare, furnizăm servicii de cea mai înaltă calitate, bazate pe cele mai noi tehnologii. Prin utilizarea echipamentelor de ultimă generație, garantam securitate pentru orice tip de transmisie: voce, imagine și date. Suntem o echipă cu peste 500 de specialiști care asigură funcționarea optimă a rețelei 24/7.

  Suntem pregatiți și autorizați să executăm lucrări specifice sau orice fel de intervenție. Sediul central al companiei se află ȋn Bucureşti, iar la nivel național activitatea se desfășoară în opt sucursale regionale de telecomunicații: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa. In rezent administram o retea de 6.000 km fibră optică interurbană, fiind în continuă expansiune și modernizare. Suntem certificați ISO (Organizația Internațională de Standardizare), AFER (Autoritatea Feroviară Română), IGPR (Inspectoratul General al Poliției Române), ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei). Oferim servicii de dark fiber, transport date, proiectare și instalare rețele de comunicații feroviare şi non-feroviare, precum și rețele de fibră optică, servicii colocare, servicii de proiectare și instalare sisteme de supraveghere feroviare şi non-feroviare, servicii de montaj şi ȋntreținere instalații de aer condiționat, servicii utilități, furnizare serviciu acces internet.

  Dacă ești o persoană dinamică, înclinată spre tehnologie și dornică să ȋnveţe te invităm să te alături echipei noastre!


  VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

  Trimite-ne CV-ul tău aplicând la anunțul care te interesează

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share