Site logo
18 mai 2023

DB Cargo Romania, operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium – compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant, a lansat DB Cargo Romania Academy – locul unde pasiunea devine meserie.

Cei care își doresc să aibă o calificare în domeniul feroviar, pot face de acum școală alături de DB Cargo.

Operatorul privat de transport feroviar de marfă recrutează activ pentru calificări în funcțiile de mecanic de locomotivă, revizor tehnic de vagoane și șef tren. Perioada de practică este efectuată în punctele de lucru proprii, inclusiv pe locomotive de ultima generație și cu formatori dedicați activității de formare a mecanicilor de locomotivă.

DB Cargo Romania Academy – locul unde pasiunea devine meserie

Georgiana Ștefan, Recruiter & Employer Branding Coordinator

Pe lângă locul de muncă asigurat după efectuarea cursurilor și promovarea examenelor, DB Cargo își dorește ca desfășurarea programelor de calificare să implice utilizarea soluțiilor tehnologice monderne (tablete cu internet de mare viteză folosite inclusiv pentru pregătirea din afară orelor de curs, platforma informatică), biblioteca digitală, în centre de calificare moderne.

„Pentru a atrage tineri care își doresc să activeze în acest domeniu, este necesar să le punem la dispoziție uneltele cu care ei să fie familiarizați și să le creăm un mediu de lucru optim, astfel încât să poată integra cu ușurință noile informații pe care ulterior le vor pune în practică”, Georgiana Ștefan, Recruiter & Employer Branding Coordinator în cadrul DB Cargo Romania.

DB Cargo Romania te așteaptă în perioada 7-9 iunie la Târgul de Carieră Feroviară în România

În perioada 7-9 iunie DB Cargo România va participa în calitate de Platinum Partner la Târgul de Carieră Feroviară în România care se va desfășura în format hibrid, atât online, cât și fizic în Gara de Nord, în zona holului caselor de bilete clasa a II-a.

Astfel, cei care doresc să facă parte din echipa de peste 700 de oameni ai DB Cargo Romania, o echipă în care relațiile dintre membri se bazează pe încredere reciprocă, o filozofie comună de conducere și pe valorile companiei: Calitate, Echipă, Respect, Comunicare, sunt așteptați să se întâlnească cu reprezentanții companiei în zilele de 7, 8 și 9 iunie în format online, prin intermediul platformei Zoom, iar în zilele de 8 si 9 iunie la standul din cadrul târgului din Gara de Nord.

Veți găsi în oferta companiei:


La Târgul de Carieră Feroviară în România și-au mai anunțat prezența companiile: PORR Construct, BAICONS IMPEX SRL, ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, TPF Inginerie, VIO TOP, Consis Proiect, Egis în România, Grup Feroviar Român, TBL Grup.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share