Slide Slide


PARTENERI:

Două locomotive Siemens Smartron pentru E-P Rail au plecat de la Munchen

By
Siemens Smartron pentru E-P Rail

Două locomotive Siemens Smartron pentru E-P Rail au plecat vineri după-amiază de la fabrica Munchen Allach a grupului german.

Siemens Smartron pentru E-P Rail

Anunțul a fost făcut pe Facebook de Gabriel Stanciu, directorul Departamentului de Material Rulant și Mentenanță din cadrul Siemens Mobility România.

Pe 6 iunie 2020, prima locomotivă Siemens Smartron pentru România, din totalul de șase, a ajuns la Curtici. Siemens Mobility a încheiat două contracte pentru livrarea a astfel de locomotive în România, cu E-P Rail și Unicom Tranzit.

Locomotive Siemens Smartron pentru E-P Rail. Garanția fiabilității ridicate

Locomotiva Siemens Smartron este disponibilă exclusiv într-o versiune standard preconfigurată, care asigură o funcționare eficientă din punct de vedere al costurilor și fiabilitate ridicată pentru clienți. Modelul Smartron este disponibil în Germania din luna martie 2018 și se bazează pe componente dovedite ale locomotivei Vectron, care și-a demonstrat deja fiabilitatea în peste 220 milioane de kilometri de serviciu. Smartron are un ecartament standard de 1.435 de metri și cântărește aproximativ 83 de tone. Locomotivele Smartron pentru Bulgaria și România funcționează pe sistemul de alimentare cu curent alternativ de 25 kV și sunt echipate cu sistemul de control al trenului PZB. Locomotiva este livrată în culoarea standard „Capri Blue”.

E-P Rail, cifră de afaceri de peste 70 milioane de euro

E-P Rail SRL este o companie din România cu capital social integral privat care are ca obiect principal de activitate prestarea serviciilor de transport feroviar de mărfuri şi a serviciilor conexe transportului feroviar. Compania a fost înființată în anul 2013 și are subfiliale în Slovacia, Slovenia, Ungaria, Austria și Germania.

Potrivit ultimelor date disponibile la Ministerul Finanțelor Publice, compania a avut în 2018 o cifră de afaceri de 363,26 milioane de lei, echivalentul a peste 70 milioane de euro, și un profit net de 2,4 milioane de lei.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share