Slide


PARTENERI:

E-P Rail își digitalizează parcul cu soluții Nexxiot Elveția

Nexxiot s-a alăturat echipei E-P Rail pentru a oferi servicii de analiză a datelor bazate pe cloud pentru flota de locomotive și vagoane a operatorului feroviar de marfă din România.

Nexxiot, cu sediul în Elveția, își va instala tehnologia senzorilor la bord, care va permite E-P Rail să ofere noi servicii clienților săi prin intermediul analizelor suportate de AI (inteligență artificială), potrivit railway-technology.com. Acest parteneriat este un progres al conceptului de „TradeTech”, care îmbunătățește lanțurile globale de aprovizionare prin digitalizare.

„Căutăm și integrăm cele mai bune soluții pentru clienții noștri de marfă, astfel încât aceștia să se simtă în siguranță și să poată găsi întotdeauna transportul de marfă potrivit pentru nevoile lor specifice, indiferent de cerințele lor. „Gateway-urile senzorilor, software-ul bazat pe cloud și analizele Nexxiot ne vor ajuta să ne atingem obiectivele actuale ale misiunii.”, spune directorul general al E-P Rail, Radu Gabriel Gheorghiu.

Conform acordului, Nexxiot va furniza aproape 1.100 de dispozitive gateway, numite Globehoppers, pentru a digitaliza întreaga flotă de autoturisme E-P Rail. În afară de Globehoppers, E-P Rail va implementa software-ul Nexxiot pentru organizarea și examinarea datelor. Prin utilizarea învățării automate și a algoritmilor, logistica Nexxiot Cloud procesează mai multe date colectate. E-P Rail a declarat că noile servicii de încărcare pentru clienții finali vor fi disponibile în curând online. Compania și-a creat, de asemenea, propriile aplicații mobile pentru gestionarea proceselor menite să faciliteze transparența și responsabilitatea în legătură cu operațiunile sale. În iulie a acestui an, Nexxiot și firma canadiană TransRail Innovation Group au anunțat că sunt gata să lanseze un nou parteneriat de transformare digitală pentru a oferi soluții pentru operatorii feroviari de transport de marfă. În ultimele 60 de zile, Nexxiot a semnat, de asemenea, acorduri de service cu producătorul francez de materiale de specialitate Arkema și cel mai mare operator din Polonia de vagoane de transport independente Eurowagon.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share