Slide Slide Slide


PARTENERI:

Feroviarii britanici își suspendă grevele programate după decesul Reginei Elisabeta a II-a

By

Grevele feroviarilor programate pentru datele de 15 și 17 septembrie nu vor mai avea loc. Sindicatele britanice aduc un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Acțiunile de grevă în Marea Britanie ale aproximativ 40.000 de lucrători de la Network Rail și 14 companii de operare feroviară, planificate pentru 15 și 17 septembrie, au fost suspendate de către Uniunea Națională a Lucrătorilor Feroviari, Maritimi și Transporturilor (RMT).

„RMT se alătură întregii națiuni în a-și aduce un omagiu Reginei Elisabeta”, a spus Mick Lynch, secretarul general al RMT, potrivit theguardian.com. „Acțiunea de grevă feroviară planificată pentru 15 și 17 septembrie este suspendată. Exprimăm cele mai profunde condoleanțe familiei, prietenilor și țării ei.”

Peste 40.000 de membri de sindicat vor face grevă, a amenințat anterior decesului Reginei Elisabeta a II-a RMT, avertizând că se va „închide efectiv” întreaga rețea feroviară.

În ciuda discuțiilor îndelungate dintre sindicate și industria feroviară, nu a existat nicio îmbunătățire sau oferte noi de la Network Rail sau de la operatori, a spus sindicatul.

„Membrii noștri nu au de ales decât să continue această grevă”, a declarat secretarul general al RMT, Mick Lynch.

„Network Rail și companiile care operează trenuri au arătat puțin interes în ultimele săptămâni în a oferi membrilor noștri ceva nou pentru a putea ajunge la o înțelegere negociabilă”.

„Grant Shapps își continuă neglijarea datoriei, rămânând în buncărul său și împiedicând industria feroviară să încheie o înțelegere cu noi”.

„Vom continua să negociem cu bună-credință, dar angajatorii și guvernul trebuie să înțeleagă că campania noastră industrială va continua atât timp cât va fi nevoie”.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share