Slide Slide Slide


PARTENERI:

FOTO Controlorii STB, pe post de ”instructori” pentru călători în starea de alertă

By

Controlorii STB SA s-au transformat în ”instructori” pentru călători, cărora le-au explicat regulile de transport în timpul stării de alertă.

Controlorii STB

Controlorii STB

Structura Serviciului Control a Societății de Transport București (STB SA) a ieșit luni în ajutorul călătorilor, se arată într-o postare de pe contul de Facebook al societății.

Este vorba despre 280 de angajați ai STB, care le-au arătat cetățenilor cum să utilizeze corect mjloacele de transport în comun ale STB SA, în așa fel încât să fie protejați de infectarea cu COVID-19, după ce autoritățile au relaxat restricțiile de trafic impuse până acum.

Controlorii STB i-au îndemnat pe pasageri să urce pe ușa din față

Încă de la primele ore ale dimineții, controlorii, dar și alți angajați ai Serviciului Control s-au postat în 30 de stații STB SA foarte solicitate din București și au îndrumat călătorii să respecte normele privind transportul public pe timpul stării de alertă, care înlocuiește starea de urgență. Urcarea în mijloacele de transport se face exclusiv pe ușa din față, iar coborârea se face pe celelalte uși. În acest context, controlorii s-au postat în fața ușilor și au ghidat călătorii pe traseele prestabilite.

În general, călătorii au respectat regulile de urcare și coborâre – chiar și cei care încă nu le știau, au purtat măști și au păstrat distanța de protecție în vehicule, precizează STB. Odată cu ridicarea restricției de a circula prin oraș, STB SA a scos în traseu tot parcul de vehicule, pentru a preveni aglomerarea transportului în comun.

”În acest context, gradul de încărcare al mijloacelor de transport public din București a fost, în general, redus, semn că oamenii au înțeles că ar fi bine să evite, pe cât posibil, spațiile publice închise. Acțiunea controlorilor va continua pe tot parcursul stării de alertă, în două schimburi”, se mai arată în postare.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share