Slide


PARTENERI:

GFR angajează din prima zi cursanții pentru meserii în domeniul feroviar

By

Grup Feroviar Român (GFR) formează profesional doritorii pentru o paletă largă de meserii în domeniul feroviar, iar un mare avantaj este faptul că persoanele selecționate pentru efectuarea cursurilor sunt angajate chiar din prima zi de curs în companie.

GFR organizează prin CENAFER o gamă largă de cursuri pentru meserii precum mecanic locomotivă (femeile sunt binevenite), șef tren, șef manevră, revizor tehnic vagoane, manevrant vagoane, magaziner.

Persoanele interesate de o cariera in domeniul feroviar pot trimite un mesaj cu datele lor de contact la gfr@cfir.ro.

Cursurile sunt deschise inclusiv pentru persoanele aflate în perioade de reconversie profesională sau înscrise în sistemul asigurarilor de șomaj.

O altă categorie ce are porțile deschise este cea a absolvenților de studii medii/școli profesionale, care își doresc o meserie în domeniul transportului feroviar. Mai multe informații sunt disponibile la adresa https://gfr.ro/scoala-gfr/GFR angajează din prima zi cursanții pentru meserii în domeniul feroviar

„Cursanții beneficiază de calitatea de salariat GFR cu CIM încheiat pe perioadaă nedeterminată, pe perioada școlarizării fiind încadrați ca muncitori necalificați la un program zilnic de șase ore, salariul aferent  plus drepturile ce derivă din CCM al  GFR, încadrarea urmând să se modifice în timp după absolvirea școlii pe măsură ce intră în planurile de formare corespunzătoare funcției pentru care a fost școlarizat”, explică Geta Popa, responsabil GFR pentru recrutare.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share