Slide Slide Slide


PARTENERI:

Ilva Mică-Năsăud, fără transbordare auto

By
Trenurile circulă de vineri pe relația Ilva Mică – Năsăud, fără tranbordare auto.  Traficul feroviar de călători s-a reluat vineri, începând cu ora 17.30, pe relația Ilva Mică – Năsăud, linie închisă în perioada 20 august – 9 septembrie, pentru desfășurarea în zona CF a lucrărilor de construire a 3 podețe, între stațiile Feldru – Ilva Mică.
Lucrările feroviare de la km 41+719, pe intervalul de stații CF Feldru – Ilva Mică, au avut drept scop realizarea și racordarea a 3 podețe, obiective care au rolul de a colecta și a conduce apele care se revarsă de pe versant, fiind amenajată inclusiv albia râului, în amonte și aval, până la deversarea apelor în râul Someșul Mare.
Cele 3 obiective nou-construite sunt:
  • podeț de cale ferată
  • podeț rutier, pe DN17
  • podeț tubular, pentru drumul agricol
Execuția lucrărilor adiacente, prevăzute în proiect, se realizează în paralel cu desfășurarea traficului feroviar, fără afectarea circulației trenurilor de călători, termenul de finalizare, a întregului program, fiind sfârșitul lunii septembrie.
Foto: CFR Infrastructura – lucrări amenajare podețe (feroviar, rutier, agricol) înte Feldru – Ilva Mică, la km 41+719
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share