Site logo
9 martie 2023

DB Cargo Romania, un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, face înscrieri pentru cursuri de calificare pentru meseriile de Șef de Tren, Revizor Tehnic de Vagoane și Mecanic de Locomotivă și angajări pentru posturile de Rolling stock procurement engineer (locomotives / wagons), Dispecer Personal, Electrician reparații locomotive, Mecanic de Locomotivă, Șef Tren, Revizor Siguranța Circulației – ramura linii Căi Ferate și Revizor Tehnic Vagoane.

Cei care sunt pasionați de calea ferată și își doresc să profeseze în acest domeniu se pot înscrie la cursurile de calificare prin aplicarea la anunțurile publicate pe pagina de cariere a DB Cargo Romania sau pot afla informații suplimentare la numărul de telefon 0727 200 500.

 

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA DB CARGO ROMANIA

Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare.

În calitate de angajator de top în Europa, obiectivul nostru principal este să menținem acest titlu printr-un mediu de lucru ce respectă nevoile individuale și apreciază contribuția fiecarui angajat. În calitate de angajator incluziv, obiectivul nostru este de a menține o balanță echilibrată între angajații cu experiență și cei la început de drum, care pot beneficia de sfaturile experților noștri și se pot dezvolta și forma în cadrul companiei.

Suntem o echipa dinamică şi încurajăm toţi angajaţii să întrebe dacă nu ştiu, să folosească în fiecare zi valorile pe care le avem.

Noi acordăm o prioritate înaltă lucrului în echipă, într-un spirit de cooperare, într-o comunitate multiculturală și oferim oportunități individuale angajaților noștri pentru a-și dezvolta potenţialul.

Înscrieri pentru cursuri de calificare la DB Cargo Romania

Pentru a vă înscrie la cursurile de calificare trebuie să aveți pasiunea pentru domeniul feroviar, să fiți apt din punct de vedere medical și psihologic și să dețineți un document care să ateste absolvirea unui număr de clase, în funcție de meseria în care doriți să vă calificați.

Șef de Tren
  • studii necesare – document care să ateste absolvirea a 10 clase
  • zonele pentru care se caută doritori: Bacău, Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa
Revizor Tehnic de Vagoane
  • studii necesare – document care să ateste absolvirea ciclului superior al liceului
  • zonele pentru care se caută doritori: Brăila, Buzău, Galaţi, Giurgiu, Ploiesti, Vrancea
Mecanic de Locomotivă
  • studii necesare – document care să ateste finalizarea liceului, cu sau fară bacalaureat
  • zonele pentru care se caută doritori: Braşov, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Giurgiu, Ploiesti, Titu

Mai multe informații se pot obține prin email la dbcargo@cfir.ro sau telefon 0727 200 500.Angajări în cadrul DB Cargo Romania

Pe lângă înscrierile pentru cursurile de calificare compania DB Cargo este în căutarea oamenilor potriviți pentru a ocupa posturile de:

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Coș

Share