Slide


PARTENERI:

Întâlnire Hyundai – Ministerul Transporturilor pe tema materialului rulant

By

Oficiali ai companiei sud-coreene Hyundai Rotem, producător de material rulant, și ai ministerului Transporturilor au avut joi o întâlnire, ale cărei subiecte nu au fost însă dezvăluite.

Întâlnirea a fost menționată de Ambasada Coreei de Sud în România într-o postare pe Facebook. La aceasta au fost prezenți Excelența Sa, RIM Kap-soo, ambasador al republicii asiatice la București, Ștefan Roșeanu, președinte ARF, Ionuț Săvoiu, secretar de stat Transporturi dar și Mariana Miclăuș, directorul Metrorex. După componența delegației române, formată din oficiali ai unor entități însărcinate cu achiziția materialului rulant se poate trage concluzia că întâlnirea a avut drept scop o posibilă cooperare în acest domeniu.

Cu un număr de câteva mii de angajați, Hyundai Rotem este activă în domeniul trenurilor de mare viteză, rame metrou, tramvaie, raeme electrice etc.

Subiectele menționate de Ambasada Coreei de Sud menționează „diverse modalități de cooperare în domeniul feroviar între Republica Coreea și România.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share