Site logo
1 septembrie 2023

Personalul TESA din cadrul CFR SA va raporta săptămânal în scris cu ce s-a ocupat săptămâna încheiată. Ion Simu – Alexandru cere TESA să spună cu ce s-a ocupat săptămânal.

Obligația apare într-o adresă a directorului general Simu – Alexandru către „domnii directori regionali”. Rapoartele vor fi întocmite săptămânal dar numindu-se „rapoarte zilnice” cel mai probabil vor conține activitățile desfășurate, defalcate pe fiecare zi a săptămânii.

Pe baza raportărilor individuale primite de la angajați, conducerea fiecărui compartiment va trimite la nivel ierarhic superior un raport privind activitatea acestuia. În final directorul general Simu – Alexandru va primi lunar două rapoarte, fiecare pentru o perioadă de două săptămâni, privind activitatea la nivel de regională, semnate de „domnii directori regionali”.

Ion Simu – Alexandru cere TESA informații

Documentul înaintat nu explică rațiunea măsurii. Ion Simu – Alexandru poate vrea să afle mai îndeaproape care sunt problemele de care se lovesc structurile subordonate sau poate vrea să știe dacă există dezechilibre în repartizarea forței de muncă din subordinea sa. Nu este exclus ca Simu – Alexandru să încerce a vedea dacă sunt posibile disponibilizări de personal.

Reacțiile membrilor paginii de socializare pe care a fost postat documentul au fost diferite. În timp ce unii s-au îndoit că personalul TESA ar avea și altceva de raportat decât că „a stat pe internet” și „și-a băut cafeaua”, alții au apreciat că ”doar un idiot poate lua o astfel de măsură”. Unele voci au opinat că astfel se va face loc pentru angajarea altor cunoștințe, pentru cei care se vor ocupa de prelucrarea hârtiilor. „Nu era destulă birocrație și funcții parazitare la CFR, tocmai le-ați înmulțit”, comentează M.S., jurist în cadrul companiei

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share