Slide


PARTENERI:

Licitație pentru reparații instalații CED în stația Palas, în valoare de 125.000 de euro

By
licitație pentru reparații instalații CEDlicitație pentru reparații instalații CED

CFR SA a lansat vineri o licitație pentru reparații instalații CED în stația Palas de pe Magistrala 800 București-Constanța, în valoare de aproximativ 125.000 de euro.

licitație pentru reparații instalații CED

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparaţii curente la instalaţiile SCB pe raza Secţiei CT-1 Constanţa – instalaţii CED în staţia Palas PC2”. CED înseamnă centralizare electrodinamică.

Este vorba de lucrări de demontare parțială a pieselor și subansamblurilor componente ale instalațiilor cu uzuri frecvente, înlăturarea jocurilor care depășesc limitele admise, repararea, recondiționarea sau înlocuirea celor nereparabile, înlocuirea/repararea cablurilor cu rezistență de izolație scăzută, vopsirea instalației etc. Graficul de execuție este de 90 zile de la data începerii lucrărilor.

Valoarea totală estimată este de 610.403,74 lei, echivalentul a aproximativ 125.000 de euro. Locul de executare a lucrării este Secția CT1 Constanța – staţia Palas PC2.

Licitație pentru reparații instalații CED. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație se solicită experiență similară. Cu alte cuvinte, lista principalelor lucrări realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani, din care să reiasă executarea de lucrări similare în valoare individuală/cumulată de minimum 610.403 lei fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte. lucrări similare acceptate sunt: construcții montaj/reparații de instalații pentru centralizări și semnalizare feroviară. Valoarea garanției de participare este de 6.104 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 mai 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 18 august 2020.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share