Slide


PARTENERI:

Lucian Bode la Palatul Cotroceni. Ședință pe tema pandemiei de coronavirus

By
Lucian Bode la Palatul CotroceniLucian Bode la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis i-a convocat luni pe premierul Ludovic Orban și pe ministrul Transporturilor, Lucian Bode la Palatul Cotroceni, pentru o şedinţă de evaluare a măsurilor de gestionare a pandemiei de coronavirus.

Lucian Bode la Palatul Cotroceni

Şedinţa de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 este programată la ora 12,30.

La discuţiile cu şeful statului sunt aşteptaţi prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Finanţelor Publice, Vasile Cîţu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, şi ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode.

Lucian Bode la Palatul Cotroceni. Ne apropiem de 2.000 de îmbolnăviri

La finalul discuţiilor, preşedintele Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă. Şedinţa de la Palatul Cotroceni are loc în contextul în care numărul cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus se apropie de 2.000, condiţii în care trebuie activat scenariul 4 de abordare a situaţiei create de pandemia de Covid-19.

La ora 17,00, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, va participa la şedinţa de Guvern de la Palatul Victoria.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share