Slide


PARTENERI:

Mai puține tramvaie și la Ploiești. Primăria reduce activitatea societății de transport în comun

By
mai puține tramvaie și la Ploiești Modernizarea retelei de tramvai din Ploiestimai puține tramvaie și la Ploiești Modernizarea retelei de tramvai din Ploiesti

După București și iași, vor fi mai puține tramvaie și la Ploiești, în contextul reducerii deplasărilor din cauza epidemiei de coronavirus.

mai puține tramvaie și la Ploiești Modernizarea retelei de tramvai din Ploiesti

Primăria Municipiului Ploiești a anunțat măsuri drastice în vederea limitării, pe cât posibil, a răspândirii coronavirusului, interzicând de vineri accesul în toate parcurile din oraș. În plus, va fi redusă și activitatea societății de transport în comun.

Mai puține tramvaie și la Ploiești. Se interzice accesul în parcuri

”Astfel, urmare a constatării, în data de 19 martie 2020, a unor grupuri de tineri în zonele parcurilor din Ploiești, în ciuda recomandărilor și avertizărilor emise la nivel național, primarul municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Ploiești care a adoptat vineri, 20 martie 2020, Hotărârea nr. 21 prin care se aprobă închiderea accesului în toate parcurile din municipiul Ploieşti, inclusiv Parcul Memorial <Constantin Stere>, începând cu data de 20.03.2020, pe perioada instituirii stării de urgenţă. (…) Prin Hotărârea nr. 17/ 19.03.2020, se aprobă, începând cu 23.03.2020, reducerea programului de transport public de călători în municipiul Ploieşti şi a activităţii SC Transport Călători Express SA Ploieşti cu minimum 25%, pe întreaga perioadă a instituirii stării de urgenţă”, se arată în mesajul Primăriei Municipiului Ploiești, preluat de HotNews.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share