Slide


PARTENERI:

Mai puține trenuri de metrou. Metrorex a făcut anunțul de reducere a capacității de transport

By
mai puține trenuri de metrou mentenanța trenurilor de metrou metrou de Înviere Vigorous Warrior 2019mai puține trenuri de metrou mentenanța trenurilor de metrou metrou de Înviere Vigorous Warrior 2019

Metrorex a anunțat miercuri seara că vor circula mai puține trenuri de metrou, în condițiile în care cererea de transport este în scădere.

mai puține trenuri de metrou mentenanța trenurilor de metrou metrou de Înviere Vigorous Warrior 2019

”În contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecției cu Coronavirus, Metrorex ia măsura reorganizării circulației trenurilor de metrou pe toate magistralele. Astfel, numărul de trenuri aflate in circulație se va diminua cu 15% până la 20% , în funcție de evoluția traficului de călători din aceasta perioadă. Siguranța călătorilor rămâne principalul nostru obiectiv și vă asigurăm pe această cale că ne adaptăm reglementărilor autorităților din domeniu. În această situație fără precedent, echipa Metrorex depune toate eforturile pentru siguranța și confortul dumneavoastră!”, se arată într-un comunicat dat publicității de Metrorex.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share