Site logo
31 martie 2020
Trenul Solidarităţii Româneşti Gruia Stoica despre coronavirusTrenul Solidarităţii Româneşti Gruia Stoica despre coronavirus

În contextul pandemiei de coronavirus, Grupul GRAMPET anunță proiectul Trenul Solidarităţii Româneşti, mobilizând transportul feroviar pentru companiile românești care fac importuri de materiale și echipamente medicale din China.

Trenul Solidarităţii Româneşti Gruia Stoica despre coronavirus

„Această criză a bulversat enorm industria de transport, aducând blocaje pe aproape toate căile de transport – naval, aerian și rutier, precum și creșteri exponențiale de costuri. În condițiile în care foarte multe materiale și echipamente medicale necesare combaterii Covid-19 sunt aduse din China, Grupul GRAMPET  poate să faciliteze aceste importuri rapid, pe cale feroviară, datorită relațiilor comerciale pe care le-a construit în timp cu această parte a lumii și a parteneriatelor pe care le are ca membru în Asociația de Transport Internațional Trans-Caspica, parte din proiectul Noul Drum al Mătăsii”, a declarat  Gruia Stoica, președintele Grupului GRAMPET.

Cum poți aduce materiale sanitare cu Trenul Solidarităţii Româneşti

Prin urmare, companiile interesate să folosească această formă de transport pot obține detalii operaționale și financiare despre Trenul Solidarității Românești la office@grampetlogistics.eu.

În funcție de comenzi, volumul de marfă și numărul de containere implicat, operatorul va definitiva detaliile logistice, inclusiv punctul de plecare al acestui transport special cu destinația România.

„Traversăm un moment critic care, la final, ne va defini ca națiune. Depinde doar de noi cum vom încheia acest capitol. Cred că se impune un efort comun și proactiv din partea întregului mediu de afaceri din România. Putem trece peste acest moment doar prin unitate și asumarea responsabilității”, a mai spus Gruia Stoica.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share