Site logo
20 decembrie 2021

Inginer topografBaicons Impex SRL, companie care a executat lucrări de proiectare pentru drumuri, lucrări de artă, căi ferate, construcţii civile, expertize tehnice, consultanţă şi supervizare lucrări atât în Bucureşti cât şi în ţară, dorește să angajeze persoane profesioniste, buni specialiști în domeniul infrastructurii de transport, dechise la nou, care se integrează bine în echipă și se adaptează rapid la medii noi de lucru.

Posturile pentru care Baicons face angajări, toate disponibile în București, sunt:

Pentru toate aceste posturi se solicită o experiență de peste 2 ani, iar compania oferă candidaților:

  • posibilitatea de a-și alege un program de lucru full-time sau part-time
  • salariu atractiv
  • posibilitatea de avansare în funcție
  • alte beneficii care se vor discuta/negocia la interviu.

 

Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa Baicons Impex?
Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii al cărei personal de specialitate are suficientă experienţă pentru a efectua servicii la înalt nivel calitativ tot ce trebuie să fac este să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Baicons Impex
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA BAICONS IMPEX

Baicons Impex SRL

Societatea noastră are o vastă experiență în contracte de asistență tehnică / supervizare/ consultanță / proiectare lucrări de infrastructură feroviară, infrastructură de transport, construcții civile.

Societatea are angajați permanenți, dar și colaboratori, cu o vastă experiență în domeniul consultanței tehnice. Echipa de profesioniști experimentați este responsabilă de rezolvarea aspectelor contractuale și conceptuale în toate proiectele în care sunt angrenate și acordă importanța cuvenită calității lucrărilor, implicându-se permanent în menținerea unui nivel calitativ ridicat.

Echipa societății este compusă din personal de conducere, personal suport-asistență, economiști, ingineri, consultanți de supervizare și experți tehnici consultanți care preiau și responsabilitatea unui sistem de asigurare și control al calității aplicat pentru toate rapoartele, planșele și desenele, caietele de sarcini, contractele și proiectele elaborate de companie.

Departamentul tehnic al societății include o echipă de profesioniști experimentați, care sunt responsabili de rezolvarea aspectelor contractuale și conceptuale cu care s-ar putea confrunta compania. Acordăm importanța cuvenită calității lucrărilor și ne implicam permanent în menținerea unui nivel calitativ ridicat.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share