Site logo
18 august 2023

Regionala Craiova a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări de înlocuire macazuri în stația CF Târgu Jiu.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat vineri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Lucrări de reparație pentru ridicare restricții de viteză pe aparate de cale Linia 116 Filiași – Livezeni, stația CF Târgu Jiu, Secția L5 Tg. Jiu”. Valoarea totală estimată a contractului, ce va trebui finalizat în cinci luni, este de 1.750.751 de lei, echivalentul a peste 350.000 de euro.

Lucrarea este necesară pentru aducerea şi menţinerea liniei CF în limita toleranţelor admise în instrucţiile şi normele în vigoare, pentru asigurarea circulaţiei materialului rulant în condiţii de siguranţă. Se va face înlocuirea aparatului de cale nr.11 tip 49-300-1/9-Af-MTB și traversare dublă joncțiune (TDJ) tip 49 nr.5/7 – R190 – Af – Fv – Inimi Is+IDCentro Mn13 – MTB. Pentru ridicarea restricției de viteză de 15km/oră de la km 69+570 – km 69+620 stația CF Târgu Jiu, este necesar a se executa lucrări de înlocuire a aparatului de cale nr. 11 tip 49 – R300 – tg. 1/9 – deviație stânga și TDJ nr. 5/7 tip 49 R190 – MTB. Aparatul de cale va avea inima cu suport metalic de fixare electromecanism de macaz tip EM5 în sistemul montare în consola pe traverse din beton și set bare reglabile echipate cu electromecanism de macaz EM5; traverse din lemn normale (esență stejar) de L=2,60 m = 23 bucăți, joante izolante lipite cu eclise consolidate, cupoane de racordare, piatră spartă și material mărunt de cale.Condiții de participare la licitația pentru înlocuire macazuri în stația CF Târgu Jiu

Pentru participarea la licitație se cere experienţă similară. Ofertantul (asocierea, în cazul în care ofertantul este o asociere) trebuie să prezinte o listă a lucrărilor realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani, însoţită de certificate de bună execuţie pentru lucrările cele mai importante. Ofertantul (asocierea, în cazul în care ofertantul este o asociere) trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani de la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor a executat, la nivelul unui contract/mai multor contracte, lucrări similare a căror valoare individuală/valoare cumulată a fost de minimum 1.500.000 de lei fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 septembrie 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 19 ianuarie 2024.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share