Slide


PARTENERI:

ROFERSPED S.A. – specializată în transportul internațional de mărfuri

By
ROFERSPED S.A. - specializată în transportul internațional de mărfuri

ROFERSPED S.A. - specializată în transportul internațional de mărfuriROFERSPED S.A. este specializată în transportul internațional de mărfuri cu o echipă dedicată, care va poate oferi un serviciu in sistem „door-to-door”, gestionând intregul flux de trafic, integrând transportul internațional, logistica, depozitarea și distribuția, activitățile specifice legate de stațiile de frontieră, gestionarea activelor feroviare, organizarea transportului de containere în trafic combinat feroviar – auto.

Societatea ROFERSPED S.A. a luat fiinţă în anul 1997. Capitalul social este integral românesc, din acesta 91,76 % aparţinând acţionarului principal SNTFM CFR MARFA SA iar 8,24 % aparţinând altor acţionari.

ROFERSPED S.A. este un organizator de transport care oferă o gamă largă de servicii legate de transportul feroviar și servicii de consultanță legate de soluțiile de transport.

ROFERSPED S.A. – specializată în transportul internațional de mărfuri

Oferim clientilor nostri o gamă completă de servicii într-un singur loc, la cel mai bun preț, în cel mai scurt timp și în cele mai sigure condiții.

Oferta ROFERSPED S.A.

Cu o experiență vastă în domeniul transportului de marfă, ROFERSPED S.A. vă oferă:

  • Logistică integrată pentru transport de marfă în trafic intern și internațional
  • Organizarea de transporturi feroviare și rutiere pentru mărfuri supradimensionate și supraîncărcate, oferind suport logistic pe toată durata desfașurarii proiectului
  • Servicii de operator de transport feroviar de mărfuri
  • Servicii de operator de terminal containere, completate cu distribuție multimodală “door to door”
  • Servicii de manevră feroviară
  • Inchiriere de material rulant
  • Activitate de programare a vagoanelor la încărcare și a trenurilor pentru expediere
  • Monitorizarea circulației transporturilor și informarea clientilor asupra statusului transporturilor
  • Alte activități de explotare feroviară la cererea clientilor
  • Asistență de specialitate în domeniul transporturilor feroviar.

Terminale intermodale

În contextul globalizării economiei mondiale şi a creşterii activitătii de transport multimodal, foarte multe materii prime şi produse finite sunt transportate în containere, transportul multimodal fiind considerat cea mai eficientă modalitate de gestionare a activitătii de transport „din poarta in poarta” care integrează avantajele specifice fiecarui mod de transport, respectiv flexibilitatea transportului rutier, capacitatea ridicată de transport pe calea ferată, costurile scăzute ale transportului naval şi viteza superioară a transportului aerian. ROFERSPED S.A. vine în întâmpinarea dumneavoastră, cu solutii logistice integrate prin următoarele terminale intermodale: Bacău, Turda și Zalău.

ROFERSPED S.A. - specializată în transportul internațional de mărfuri
ROFERSPED S.A. - specializată în transportul internațional de mărfuri
ROFERSPED S.A. - specializată în transportul internațional de mărfuri

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina ROFERSPED S.A.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

În România sunt peste 1000 de companii care au diverse certificări, agremente tehnice sau atestate de furnizori feroviari sau sunt licențiate pentru a face transport feroviar. Pe lângă acestea, alte aproximativ 3-4000 de companii, instituții, organizații, produc și/sau prestează servicii, influențează politic, legislativ, administrativ și/sau executiv domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă puteți afla din acest articol sau puteți să ne contactați la office@catalogferoviar.ro sau tel: 021 22 44 385.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share