Site logo
12 mai 2020
bilete de tren pentru Țăndărei carantină la Țăndărei carantină totală la Țăndărei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat luni Ordonanța Militară 11, prin care se ridică starea de carantină la Țăndărei, județul Ialomița.

carantină la Țăndărei

După anunțul ministrului, marți dimineață se puteau cumpăra din nou bilete de tren online spre Țăndărei, după mai bine de o lună de zile.

Pe 4 aprilie, Marcel Vela a anunțat Ordonanța Militară 7, prin care se instituia carantina la Țăndărei, oraș unde era un focar de infectări cu coronavirus.

Starea de carantină la Țăndărei, impusă pe 4 aprilie

La scurt timp, CFR Călători a precizat că nu se mai vând bilete de tren pentru Țăndărei, decât în anumite condiții, foarte stricte.

”Având în vedere prevederile Ordonanței Militare nr.7 din data de 04.04.2020, CFR Călători nu va emite tichete de călătorie pentru orașul Țăndărei decât pentru persoanele la care face referire articolul 2 din Ordonanța Militară: Art.2 – În zona carantinată prevăzută la art.1 este permisă intrarea, respectiv ieșirea pentru: b) persoanele care nu locuiesc în zona carantinată dar care desfășoară activități economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securității naționale, sanitar, situațiilor de urgență, administrației publice locale, asistenței și protecției sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii alimentației publice, alimentării cu apă, comunicațiilor și transporturilor. Eliberarea legitimațiilor de călătorie se face în baza adeverinței de la angajator și a legitimației de serviciu”, a precizat pe 4 aprilie 2020 operatorul feroviar de stat.

În Țăndărei opresc în momentul de față patru trenuri Regio Expres pe zi, care fac legătura între Constanța și Buzău și retur.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share