Site logo
18 mai 2020
logo SATIMPEX S.R.L. - prelate feroviare de calitate superioară

logo SATIMPEX S.R.L. - prelate feroviare de calitate superioarăFolosind tehnologie de ultimă generație și bazându-se pe o experiență de peste 28 de ani, SATIMPEX realizează prelate feroviare de calitate superioară folosind materiale din import, de la unul dintre cei mai mari producători din Europa, aceste produse fiind realizate cu suduri folosind curenți de înaltă frecvență. 

Înființată în 1991, SATIMPEX este prima firmă din România care a explorat un domeniu cu totul nou: prelatele din pvc cu inserție textilă.

Începuturile firmei au fost reprezentate de o clădire mică, cu angajați puțini, dar încrezători în viitorul succes al activității desfășurate. Azi, SATIMPEX are o clădire de cca 2000mp, iar calitatea personalului direct productiv este una de înaltă performanță, acest aspect fiind dobândit în decursul anilor, deoarece există angajați care fac parte din echipa SATIMPEX încă de la înființarea acesteia.

SATIMPEX– prelate feroviare de calitate superioară pentru tipurile de vagoane SHIMMNS și RILS

Odată cu trecerea timpului gama de produse pe care SATIMPEX poate să o realizeze prin tehnologia și echipamentele pe care le deține a cunoscut o creștere semnificativă. Această dezvoltare a avut loc datorită unor relații contractuale cu furnizori consacrați ai domeniului, precum Sioen Belgia, Sattler Austria, IlTellone Italia. Astfel, plecând de la prelatele auto, portofoliul de produse s-a dezvoltat, fiind reprezentat de: prelatele feroviare, corturi, acoperiri de suprafețe și sisteme de umbrire, produse pentru industria agricolă și aproape orice poate fi confecționat din prelată. SATIMPEX realizează prelate feroviare cu sau fără propietăți anti-condens, pentru tipurile de vagoane SHIMMNS și RILS.

Viziune

SATIMPEX oferă clienților săi soluții eficiente, cu rapiditate și seriozitate.

Misiune

SATIMPEX iși propune să fie lider de piață în industria prelatelor.

Valori:

  • Orientarea spre client: nevoile și preferințele clienților sunt foarte importante pentru SATIMPEX, fiecare proiect fiind unic – așa cum fiecare client este unic și foarte important;
  • Calitate: asigurarea unui standard care să-i mulțumească pe toți clienții în ceea ce privește rezistența, aspectul și ușurința în utilizare a produselor;

Rapiditate și promptitudine: realizăm și livrăm exact ce am promis la termenul agreat.

Vagon CFR Marfa
Vagon DB Schenker
Vagon CFR Marfa

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina SATIMPEX.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

Club Feroviar și-a propus să vină în ajutorul companiilor, organizațiilor și instituțiilor care activează și influențează domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină din România. Modul în care ne-am gândit să facem acest lucru este de a pune la dispoziția dumneavoastră câteva instrumente gratuite de promovare, care vă pot crește vizibilitatea, notorietatea și care vă pot facilita procesul de recrutare.

Primul dintre acestea este Catalog Feroviar, soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă, vă rugăm să ne contactați la office@catalogferoviar.ro.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share