Slide


PARTENERI:

Se suspendă activitatea de relații cu publicul la STB. Precauție în contextul epidemiei de Covid-19

By
relaţii cu publicul la STBrelaţii cu publicul la STB

Se suspendă, pentru o săptămână, activitatea de relaţii cu publicul la STB, începând de miercuri, 11 martie, ora 12,00, accesul publicului fiind restricţionat în toate clădirile administrate de societate.

relaţii cu publicul la STB

Potrivit unui comunicat al STB dat publicității joi, călătorii care vor să se adreseze STB SA o pot face în scris, la adresa de e-mail info@stbsa.ro, iar pentru obţinerea de informaţii urgente pot apela numerele de telefon 021.9391 (informaţii referitoare la programul de circulaţie), 0213074426 (pentru comunicare inster-instituţională) sau 0213074180 (pentru probleme referitoare la titlurile de călătorie).

Se suspendă și distribuirea cardurilor către pensionari, alături de activitatea de relații cu publicul la STB

“STB SA anunţă pensionarii că activitatea de distribuire a cardurilor către aceştia va fi suspendată până când situaţia o va permite. Activitatea de vânzare a titlurilor de călătorie va continua la toate centrele, iar activitatea de control al titlurilor de călătorie va continua, cu personal redus. Programul de transport nu se modifică, STB SA asigurând parcul maxim de vehicule”, precizează Societatea de Transport București, în comunicatul de presă citat.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share