Slide


PARTENERI:

Sesiunea de primăvară “Carieră Feroviară în România” afectată de COVID-19

By

Carieră Feroviară în România anunță suspendarea temporară a cursurilor programate în sesiunea de primăvară 2020 pentru o perioadă pe care urmează să o stabilim în funcție de derularea evenimentelor și recomandările autorităților și care va fi comunicata ulterior.

Echipa Carieră Feroviară în România lucrează de acasă și încearcă să răspundă tuturor solicitărilor dumneavoastră atât cu informații despre cursuri și despre locurile de muncă disponibile in domeniul feroviar românesc, cât și cu alte noutăți din domeniul feroviar.

Sperăm să putem reprograma cât mai curand cursurile sau să găsim o soluție alternativă prin care să ne continuăm demersul început acum un an și anume de a ajuta la creșterea domeniului feroviar românesc prin dezvoltarea resursei umane.

Veți putea beneficia de informații actualizate din industria feroviară înscriindu-vă la newsletter-ul Carieră Feroviară în România sau accesând site-ul www.cfir.ro.

Carieră Feroviară în România va face tot posibilul să păstreze o comunicare permanentă între toți cei implicați în domeniul feroviar.

Vă mulțumim pentru înțelegere și apreciem sprijinul dumneavoastră!

 


Carieră Feroviară este prima companie privată din România dedicată procesului de gestionare a resursei umane care activează în domeniul feroviar și transportul urban pe șină prin cele două activitati pe care le desfasoara:

  • recrutare personal sub brandul CFiR. www.cfir.ro reprezintă prima platformă de recrutare de nișă, dedicată exclusiv industriei feroviare și serviciilor adiacente, fiind locul de întâlnire al companiilor și al persoanelor care activează în industria feroviară și adiacentă și care își doresc un nou loc de muncă.
  • cursuri de formare și specializare dezvoltate intern sub marca Carieră Feroviară în România

 

 

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share