Site logo
27 martie 2024

Locomotivele Alstom din Israel vor fi echipate cu sistemul Main Line, bazat pe Inteligența Artificială, dezvoltat de compania Rail Vision.

Societatea Rail Vision Ltd. este inovatoare în domeniul securității feroviare și al tehnologiei de date. Tehnologia presupune un sistem de camere de luat vederi orientate în sensul de mers al trenului și captatori electrooptici care supraveghează infrastructura feroviară în timp real. Sistemul Main Line, echipat cu o tehnologie avansată, procesează datele, inclusiv condițiile meteo din zonele accesibile doar pe calea ferată.

Compania israeliană este listată pe piața Nasdaq din Statele Unite și are o capitalizare bursieră de 57,2 milioane de dolari. Nivelul lichidităților din bilanț îl depășește pe cel al datoriilor, fapt care denotă o stabilitate financiară. Analiștii economici prevăd o creștere a vânzărilor pentru anul în curs, după o scădere din anii precedenți.Israel Railways a cumpărat zece sisteme Main Line de la Rail Vision

Acest semnal pe verde din partea Alstom, un actor major al sectorului mondial de fabricare de material rulant, marchează o etapă importantă pentru compania Rail Vision, după primul său contract comercial cu căile ferate israeliene.

Israel Railways a cumpărat zece unități ale sistemului Main Line dezvoltat de Rail Vision pentru a le instala pe locomotivele sale produse de Alstom. Aprobarea Alstom subliniază adeziunea la normele riguroase ale industriei, punând accentul pe fiabilitatea sa și pe performanțele sale în materie de securitate.

De la trenuri de mare viteză, metrouri, vehicule tip monorail, tramvaie, până la sisteme la cheie, servicii, infrastructură, semnalizări și mobilitate digitală, Alstom le oferă clienților săi de o mare diversitate cel mai extins portofoliu din industrie. Prezentă în 63 de țări și având peste 80.000 de angajați din 175 de țări, compania își concentrează  competențele de proiectare, inovare și management de proiect oriunde este nevoie de soluții de mobilitate. Listată în Franța, compania a înregistrat venituri de 16,5 miliarde de euro pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2023.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share