Slide


PARTENERI:

Șofer fără carnet, ucis de tren

By

O garnitură de persoane pe ruta Galați – Mărășești a lovit vineri un autoturism al cărui șofer nu a respectat avertizările la o trecere la nivel. Șoferul in cauză a decedat, iar cercetări ulterioare au indicta că acesta nu avea nici carnet de conducere.

Grav accident vineri după amiază în județul Galați, potrivit umbraresti-informat.ro. Un șofer de 45 de ani a murit după ce nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata. Incidentul a avut loc în comuna Barcea iar mașina a fost lovită de trenul Galați – Mărășești.

Trenul aparținea CFR Călători (pe ruta respectivă nu circulă decât operatorul feroviar de stat). La fata locului au ajuns medicii de la SMURD și pompierii care l-au scos pe șofer din mașină distrusă. Acesta era inconștient și în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut fi salvat.

Circulația trenurilor pe sensul de mers Galați – Mărășești a fost afectată mai bine de 3 ore. Pasagerii din trenul implicat în accident au fost preluați de o altă garnitură. Mecanicul de pe locomotivă a fost testat pentru alcool, iar rezultatul a fost negativ.

Zeci de apropiați ai bărbatului din Umbrărești s-au adunat la fața locului în stare de șoc pentru a-i aprinde o lumânare.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca polițiștii să stabilească împrejurările concrete în care s-a produs accidentul.

Bărbatul decedat în accident nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share