Site logo
TPBI anunță că va introduce tramvaie suplimentare pe liniile 25, 36 și 55
8 octombrie 2021

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) a anunțat vineri că, începând de luni, se vor introduce tramvaie suplimentare pe liniile 25, 36 și 55.

TPBI precizează că a decis creșterea numărului de curse pe 48 de linii de transport în comun, cele mai solicitate din regiune.



Tramvaie suplimentare începând de luni

Începând cu data de 11 octombrie 2021 (luni) va fi suplimentat numărul de curse pe 16 linii: 25, 36, 55, 85, 86, 93, 112, 117, 123, 137, 139, 162, 163, 226, 301, 330.

O săptămână mai târziu, începând cu 18 octombrie 2021, călătorii vor avea parte de mai multe curse pe încă 32 linii, și anume: 101, 102, 103, 105, 106, 116, 122, 131, 135, 138, 141, 173, 178, 205, 220, 221, 222, 243, 253, 278, 313, 331, 368, 382, 783, 405, 434, 438, 443, 446, 447, 448.

„TPBI analizează permanent optimizarea rețelei de transport la nivelul întregii regiuni București-Ilfov, intervenind punctual și adaptând numărul de vehicule potrivit cererii, capacității de transport a operatorilor, dar și în funcție de bugetul primăriilor din localitățile membre. TPBI va continua să analizeze îmbunătățirea transportului public din regiune, prin reorganizarea și optimizarea rutelor, dar și prin creșterea capacității de transport, având această posibilitate ca urmare a votului favorabil dat de consilierii municipali propunerii primarului general de creștere cu 200 de milioane de lei pentru bugetul alocat transportului public local. TPBI a luat decizia creșterii capacității de transport ținând cont și de rezultatele consultării celor patru operatori de transport public de călători din regiune. În cadrul discuțiilor cu aceștia, au fost luate în calcul atât gradul de încărcare al vehiculelor existente, cât și solicitările primite din partea călătorilor”, se arată în comunicatul dat publicității vineri de Asociație.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share