Slide


PARTENERI:

Trafic feroviar dat peste cap până la ora 20.00 pe Valea Prahovei

By

O defecțiune a liniei de contact pe Valea Prahovei a dat peste cap traficul. Trenurile au avut întârzieri de până la două ore.

Potrivit CFR Călători a fost o defecțiune la linia de contact la trecerea 3021. Cauzele se vor stabili de comisia de cercetare. Circulația  s-a reluat prin tractare cu LDE pe sectorul afectat. CFR Calatori cere scuze pentru inconvenientele create de acest incident.

În jurul orei 10.30, după trecerea unui tren de călători s-a produs un deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică, pe relația Brașov – Timișu de Sus (și retur). Au fost afectate ambele sensuri de circulație. În prezent, pe acest segment, traficul feroviar se realizează prin dublarea tuturor garniturilor cu locomotivă diesel. Următoarele trenuri aflate în circulație sunt tractate cu locomotiva diesel:

  • IR473 Curtici – București Nord
  • IR1880 Constanța – Brașov
  • IR1732 Galați – Brașov
  • R3023 București Nord – Brașov

Trenurile care vor tranzita zona efectată vor înregistra întârzieri de cca. 30-40 de minute. Se estimează reluarea traficului cu tracțiune electrică în jurul orei 20:00.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share