Site logo
11 februarie 2024

Circulația feroviară este închisă duminică la orele prânzului pe linia simplă Gligorești (Cluj)- Luduș (Mureș), din cauza defectării unui tren privat de marfă în linie curentă, la km 327+400.

UPDATE. Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că circulația trenurilor a fost reluată, la ora 14.03, între stațiile Gligorești și Luduș.

Trenul privat de marfă, care aparține operatorului Constantin Group, efectua un transport pe relația Constanța Ferryboat – Iernut și are în compunere 35 de vagoane goale.

Potrivit CFR SA, până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 1745, care circulă în relația Tărgu Mureș – Cluj Napoca, și R 4534, care circulă în relația Războieniu – Târgu Mureș, staționează temporar în gările Luduș, respectiv Gligorești.

„Estimăm finalizarea operațiunii de retragere a garniturii defecte de marfă și redeschiderea liniei în circa 60 de minute. CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Brașov va acorda tot suport tehnic necesar operatorului privat de marfă pentru retragerea garnituii defecte în condiții de siguranță, astfel încât reînscrierea în circulație a trenurilor de călători să se realizeze în cel mai scurt timp”, spune gestionarul infrastructurii.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Cart

Coș

Share