Slide Slide


PARTENERI:

Tren gratuit la Cupa României la fotbal

By

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziţie suporterilor echipei de fotbal Sepsi OSK un tren special pentru finala Cupei României, care se va juca pe 24 mai la Sibiu.

Primarul municipiului, Antal Arpad, a anunţat luni că mai sunt locuri disponibile, iar cei care doresc să-şi susţină echipa favorită se pot înscrie la Arena Sepsi OSK.

Cupa României, la Sibiu

„Mai sunt locuri disponibile în trenul special al suporterilor, care oferă călătorie gratuită la finala Cupei României de miercuri de la Sibiu pentru cei care au bilet pentru meci! Înscrierea se face la sediul clubului de la stadionul Sepsi OSK . Nu rataţi distracţia şi emoţia de a călători împreună”, a scris primarul Antal Arpad, pe pagina sa de Facebook.

Finala cu Universitatea Cluj se va juca pe 24 mai de la ora 20:30, pe Stadionul din Sibiu.

Trenul va avea 900 de locuri şi va porni din Gara Sfântu Gheorghe miercuri, 24 mai, la ora 15:00, iar plecarea din Sibiu va avea loc la ora 0:30, trenul urmând să ajungă în Sfântu Gheorghe în jurul orei 3:50, au precizat autorităţile locale, potrivit Agerpres.ro.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share