Slide


PARTENERI:

Un ceferist ieșean, numit director în centralul CFR SA în locul lui Viorel Scurtu

By

Un ceferist ieșean a fost numit director în centralul CFR SA, pe postul rămas vacant după pensionarea lui Viorel Scurtu.

Radu Pipa, directorul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Iași, a fost numit, de luni, director general adjunct Exploatare al CNCF CFR SA.

Club Feroviar a relatat la finele lunii trecute cum, după o carieră de patru decenii în domeniul feroviar, Viorel Scurtu, directorul general adjunct pe partea de Explotare din cadrul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA s-a pensionat la cerere. La vremea respectivă, surse din cadrul companiei de administrare a infrastructurii feroviare au declarat pentru Club Feroviar că Viorel Scurtu ar fi luat această decizie în urma unor presiuni la care ar fi fost supus din partea directorului general, legate de achiziția directă pentru repararea sistemului de linii din Portul Constanța.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Averea noului director în centralul CFR SA

FOTO Televiziunea Intermedia Suceava

Consultând declarația de avere a lui Radu Pipa, rezultă că acesta nu este un om tocmai sărac. El deține un teren intravilan în municipiul Iași, cu o suprafață de 1.000 mp. De asemenea, noul director din centralul CFR SA are un aparatament de 90 mp, dar și o vilă de 240 mp. Presa locală a semnalat în anii trecuți mai multe nereguli în modul cum a fost construită această vilă.

Cât privește mijloacele de transport, directorul nu stă tot atât de bine, în declarație figurând au autoturism Toyota Avensis cu an de fabricație 2006.

Radu Pipa are și datorii la bănci, și anume un credit de 33.500 de euro și un altul de 55.000 de lei, ambele contractate la OTP Bank.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share