Slide


PARTENERI:

Un nou efect al epidemiei de coronavirus. Se suspendă Trenul Prietenia

By
se suspendă Trenul Prietenia sondaj în Trenul Prietenia Calea Ferată din Moldova cumpără locomotive transportul feroviar din Moldovase suspendă Trenul Prietenia sondaj în Trenul Prietenia Calea Ferată din Moldova cumpără locomotive transportul feroviar din Moldova

Epidemia de coronavirus produce din nou efecte nedorite în transportul feroviar. Întreprinderea de Stat Calea Ferată din Moldova a anunțat luni că se suspendă Trenul Prietenia.

se suspendă Trenul Prietenia sondaj în Trenul Prietenia Calea Ferată din Moldova cumpără locomotive transportul feroviar din Moldova

”În conformitate cu decizia instituţiilor de conducere a Republicii Moldova, se sistează temporar circulaţia trenului Prietenia Chişinău – Bucureşti – Chişinău, cu plecarea din Chişinău începând cu 16 martie 2020 şi cu plecarea din Bucureşti începând din 17 martie 2020. Costul biletelor vândute va fi returnat integral”, se arată în anunțul postat luni pe pagina de internet a operatorului feroviar de stat din Republica Moldova.

Se suspendă Trenul Prietenia. Și alte trenuri au fost anulate de CFM

Nu este nicidecum vorba de prima anulare de tren pusă în prtactică de Calea Ferată din Moldova din cauza epidemiei de coronavirus.

Astfel, au fost suspendate trenurile Chișinău – Moscova începând cu data de 14 martie 2020, Chișinău – Sankt Petersburg începând cu 15 martie 2020 și Chișinău – Odesa începând cu 20 martie 2020. Și Rusia a anunțat că suspendă de marți, 17 martie, cursele feroviare spre Republica Moldova și Ucraina.  Sunt sistate și, cursele feroviare de pe liniile Moscova – Kiev și Moscova – Odessa, dar și mai multe curse interne.

Tot din cauza epidemiei de Covid-19, circulația trenului Chișinău-Iași s-a supendat până la data de 2 aprilie 2020. Întreprinderea de Stat Calea Ferată din Moldova a informat vineri, 13 martie, că sistează temporar circulaţia trenului 821/1051-1052/822 Chişinău – Iaşi (Socola) cu plecarea din Chişinău şi Socola. Decizia întreprinderii este motivată de „atestarea unui flux redus de călători”.

Trenul Chişinău-Iaşi nu mai circulă începând cu 14 martie şi până pe 2 aprilie. În ultima perioadă, mai multe universităţi din Iaşi au anunţat că suspendă procesul de studii până la finele lunii martie, în legătură cu situaţia creată de răspândirea coronavirusului de tip nou COVID-19.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share