Site logo
17 martie 2020
dezinfecție de coronavirusdezinfecție de coronavirus

Oradea Transport Local (OTL) face dezinfecție de coronavirus la tramvaie și autobuze utilizând cele mai inovative tehnologii existente în domeniu.

dezinfecție de coronavirus

OTL dezinfectează la capăt de linie toate tramvaiele şi autobuzele pentru a asigura protecţia călătorilor în contextul epidemiei de coronavirus, unformează site-ul ebihoreanul.ro.

Potrivit unui comunicat al societăţii de transport, “tramvaiele sunt dezinfectate cu atomizor cu motor la staţia cap linie Nufãrul, iar autobuzele, la capetele de linii, cu echipamente de stropit portabile”. În plus, toţi vatmanii şi şoferii OTL au fost dotaţi cu pulverizatoare de soluţii dezinfectante, mănuşi şi măști de protecţie.

“Rugãm publicul cãlãtor sã înţeleagã situaţia existentã şi sã ne sprijine prin acţiunile lor în efortul comun de prevenire a îmbolnãvirii utilizatorilor transportului public şi a angajaţilor OTL cu coronavirus”, se mai menţionează în comunicat.

Cea mai modernă stație de spălat, cu care se face dezinfecție de coronavirus

În plus, începând de luni societatea de transport local a pus în funcţiune una dintre cele mai moderne staţii de spălat autobuze din ţară, în care a investit 140.000 de lei.

“Toate autobuzele sunt spălate atât interior, cât şi exterior. În compoziţia soluţiei folosită la spălare se introduce de la soluţie de săpun la dezifenctaţi şi ceară, se spală inclusiv dedesubtul autobuzului şi jantele, iar la finalul procesului de spălare are loc un ciclu de uscare”, a declarat directorul tehnic al OTL, Adrian Revnic.

Noua staţie achiziţionată de societatea de transport local poate spăla un autobuz în doar opt minute.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share