Slide


PARTENERI:

VIDEO. Emil Boc explică clujenilor trenul metropolitan, metroul și centura

By

Primarul Emil Boc explică clujenilor trenul metropolitan printr-un video în care arată traseul centurii metropolitane, al trenului metropolitan și al metroului din Cluj-Napoca.


Toate tronsoanele centurii au fost scoase la licitație, iar metroul va fi realizat de o companie din Turcia, potrivit ziuadecluj. „Toate cele 3 tronsoane ale centurii, în valoare de 1 miliard de euro, sunt scoase la licitație și vor îmbunătăți calitatea traficului în Cluj-Napoca. De asemenea, o să vă prezint drumurile de legătură, care nu sunt incluse în centura metropolitană, dar care sunt efectuate de către primăriile Florești, Cluj-Napoca și Apahida pentru că ele asigură, pe lângă nodurile de legătură ale centurii, și alte zone importante de conectivitate cu centura metropolitană, astfel încât din Baciu, din Florești să poți ajunge pe Frunzișului, pe Calea Turzii, în Borhanci, în Gheorgheni, în Someșeni, pe Bulevardul Muncii, fără să treci prin Cluj-Napoca”, a declarat Boc.

Emil Boc explică clujenilor trenul metropolitan

Asocierea Gulermak Agir Sanayi Insaat Ve Taahhut A.S.- Gülermak Spólka Z Ograniczona Odpowiedzialnoscia-Alstom Transport S.A. – Arcada Company S.A. a fost desemnată recent câștigătoarea licitației deschise având ca obiect „Proiectare și execuție lucrări de infrastructură (structură de rezistență, cale de rulare, finisaje, sisteme de instalații), automatizare trafic, racordare alimentare cu energie electrică aferente obiectivului de investiție Magistrala I de metrou Cluj”, potrivit unei postări pe pagina de socializare a primarului Emil Boc.

Oferta depusă de către Asocierea Gulermak Agir Sanayi Insaat Ve Taahhut A.S. – Gülermak Spólka Z Ograniczona Odpowiedzialnoscia – Alstom Transport S.A. – Arcada Company S.A  are o valoare de 9.059.483.352,07 lei fără TVA.

 

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share