Slide


PARTENERI:

24.05.2017 – Bursa locurilor de muncă și internship-uri ”Carieră Feroviară în România”

By

Bursa locurilor de muncă și internship-uri ”Carieră Feroviară în România”

În cadrul celei de-a IX-a ediții a INFRATRANS® s-a organizat, pentru prima dată în Romania, Bursa locurilor de muncă și internship-uri ”Carieră Feroviară în România”.

Evenimentul a avut loc în Salonul Regal, în data de 24 mai, în intervalul orar 11:00-16:00.

Companiile participante au fost: ISAF, voestalpine VAE APCAROM, Alstom, FCC Construccion, Grup Feroviar Român, Novatech, Unicom Tranzit, CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, Informatica Feroviară, Atelierele CFR Grivița, CENAFER.

Prin organizarea Bursei Locurilor de Muncă s-a urmărit atragerea resursei umane către sectorul de transport feroviar, cu toate elementele sale importante: infrastructură, mentenanța, transport de marfă și călători, material rulant, instalații și electrificare.

Cei interesați de o carieră în domeniul feroviar au avut posibilitatea de a cunoaște direct oferta de locuri de muncă, de a fi recrutați și selectați personal în vederea ocupării posturilor vacante din cadrul companiilor participante la eveniment.

Despre eveniment:

Prima Bursa a Locurilor de Munca din domeniul feroviar

Noi posturi la Bursa locurilor de munca din cadrul evenimentului InfraTRANS 2017

InfraTRANS 2017 si-a deschis portile

InfraTRANS® 2017 s-a incheiat

Bursa locurilor de munca si internship-uri “Carieră Feroviară în România”

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share