Slide Slide


PARTENERI:

DESPRE EVENIMENT

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în zilele de 18-19 noiembrie 2022, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

În cele două zile ale evenimentului, 18-19 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

calendar

18 - 19
NOIEMBRIE 2022

interviu

INTERVIURI
ONLINE

DESCHIS
09:00 - 16:00

Vrei să participi la Târgul de Carieră Feroviară în România?

Urmărește site-ul CFiR, abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmarește-ne pe social media (Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram) pentru a afla care sunt companiile participante și cu ce oferte vor veni la târg.

ANGAJATORI

prezenți la târg

PARTENER PRINCIPAL
PARTENER GOLD
PARTENER GOLD
PARTENER GOLD
PARTENER SILVER
PARTENER SILVER
PARTENER SILVER
PARTENER SILVER
PARTENER BRONZE
PARTENER GOLD
PARTENER GOLD
PARTENER GOLD
PARTENER BRONZE
PARTENER BRONZE
PARTENER BRONZE

Program Webinariile CFiR - 10 mai 2022

vor fi prezentate de către doamna Director General al CENAFER Anna-Maria Dudas

Subiectele care vor fi abordate în cadrul acestei prezentări sunt:

 • Nevoia personalului de execuție calificat pentru funcțiile care concură la siguranța circulației feroviare, utilitate, permanentă și siguranța locului de muncă.
 • Oferta de cursuri a CENAFER în contextul pregătirii personalului feroviar pentru funcțiile de la siguranța circulației.
 • Perspectivele angajării absolvenților cursurilor CENAFER în sistemul feroviar.

În cadrul acestui webinar va avea o intervenție Amedeo Neculcea, Director General Adjunct al GFR, pentru a prezenta oferta de cursuri de calificare ale acestei companii.

vor prezenta conf.dr.ing. Ilona Mădălina Costea, decan al Facultății de Transporturi și prof.dr.ing. Gabriel Popa, prodecan al Facultății de Transporturi.

Prezentarea va contine istoricul facultății de la înființare până în prezent și descrierea departamentelor și specializărilor cu principalele oportunități pe care le oferă facultatea, atât pentru elevi și studenți, cât și pentru companiile private.

Studenții au posibilitatea de a se înscrie la programe de masterat și doctorat, iar reprezentanții companiilor private care doresc programe de cercetare externalizată sau studii care pot fi realizate în laborator, au această oportunitate în cadrul facultății.

va fi realizată de către conf.univ.dr.ing. Adrian Burlacu, decan al Facultatii de Cai Ferate, Drumuri si Poduri.

Prezentarea Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri scoate în evidență elemente de istorie ale acestei facultăți, dar și aspecte noi, actuale, legate de campusul universitar, de posibilitățile pe care studenții le au în a-și asigura pregătirea teoretică și practică.
Cunoștințele puse la dispoziția viitorilor studenți îi ajută pe aceștia în alegerea unei viitoare cariere de succes în domeniul infrastructurii de transport.
Prezentarea va puncta facilitățile pe care studenții le vor folosi pe parcursul studiilor, dar, mai important, viitorii studenți vor afla informații despre multiplele posibilități de dezvoltare a carierei.

Webinariile CFiR vor putea fi urmărite live pe pagina de facebook Carieră Feroviară în România, iar apoi vor fi disponibile pe canalul de youtube.
Cei care doresc să adreseze o întrebare vorbitorilor o pot face fie trimițând-o pe adresa de email targ@cfir.ro, fie în direct, în timpul prezentărilor.

CU SUSȚINEREA

PARTENERI MEDIA

Participarea este gratuită

și accesibilă pentru toate persoanele care sunt în căutarea unui job.


urmărește cu atenție instrucțiunile următoare pentru a participa

Vrei să participi la Târgul de Carieră Feroviară în România?

Află cum să te înregistrezi şi programezi la interviuri

 

Pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România trebuie să urmezi cei 5 pași de mai jos. Pentru a obține instrucțiunile detaliate dă click pe butonul de mai jos.

 1. Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului (urmărește tutorial video)
 2. Să te înscrii la interviuri (urmărește tutorial video)
 3. Să obții confirmarea din partea angajatorului pe email
 4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România (urmărește tutorial video)
 5. Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu (urmărește tutorial video)

Vrei să participi la Târgul de Carieră Feroviară în România?

Află cum să te înregistrezi şi programezi la interviuri

Să urmărești ofertele angajatorilor pe pagina târgului
 • va trebui să accesezi pagina fiecărui angajator pentru a vedea ce anunțuri publică;
 • intra pe anuntul dorit;
 • citeste cerintele si detaliile anuntului;
 • pe măsură ce companiile se vor “alătura” acestui proiect își vor publica oferta de anunțuri pe paginile lor dedicate târgului;
pentru a nu rata noutățile care vor apărea poți sa te abonezi la newsletter-ul CFiR sau să ne urmărești pe social media: Facebook și Linkedin.
Să te înscrii la interviuri prin selectarea intervalului orar în care vrei să susții interviul și să completezi datele cerute
 • intră pe pagina fiecărui angajator în parte pentru a vedea ce anunțuri au fost publicate;
 • mergi la secțiunea “Programați-vă la interviu” și selectează unul dintre sloturile disponibile, completând toate datele care se cer – sloturile vor fi ocupate în ordinea “primul venit-primul servit”, iar programarea va fi confirmată de către angajator în funcție de compatibilitatea dintre datele din CV vs. cerințele postului;
 • completezi și trimiți cererea de programare la interviu şi aştepţi confirmarea pe email de la angajator.
Aşteptarea confirmării la interviu din partea angajatorului
 • după ce completezi și transmiți cererea de înscriere la interviu se vor parcurge următorii pași:
  • cererea ta va fi trimisă angajatorului, iar tu vei primi o confirmare pe email că această cerere a fost trimisă;
  • angajatorul va trebui să confirme sau să respingă cererea ta;

 • dacă cererea ta a fost aprobată vei primi un email cu linkul de înregistrare la interviu, pentru aplicația Zoom.
 • dacă cererea ta a fost respinsă, va trebui să refaci procesul de înregistrare, introducând  de data aceasta mai multe date concludente pentru angajator, astfel încât acesta să îți aprobe planificarea la interviu; refă pașii 1-2 de mai sus!
Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
 • trebuie să îți instalezi aplicația Zoom pe dispozitivul pe care îl vei folosi pentru susținerea interviului; dispozitivul trebuie să fie echipat cu microfon, căști/boxe și, de preferat, cameră video;
 • te vei înregistra pentru interviu în aplicația Zoom urmând link-ul pe care l-ai primit pe email – vei introduce datele care ți se vor cere (aceleași date de identificare ca la înregistrarea pe platforma CFiR);
 • vei primi un email de confirmare a înregistrării pe Zoom, iar în acest email vei avea un link cu care vei putea să accesezi, în ziua interviului, sesiunea de Zoom dedicată Târgului de Carieră Feroviară în România.
Să accesezi zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu
 • vei accesa aplicația Zoom, unde vei fi introdus într-o cameră de așteptare;
 • pe toata durata cat te afli in sala de asteptare trebuie sa ai microfonul inchis si sa astepti pana cand vei fi invitat sa accesezi camera de interviu; cei care isi vor activa microfonul vor fi scosi din intalnire
 • când angajatorul va fi disponibil, vei fi invitat să accesezi “camera de interviu” – va trebui sa dai click pe butonul “breakout room”;
 • dupa ce te vei conecta la breakout room, iti vei activa microfonul si camera dispozitivului tau si vei susține interviul;
 • la final, cand vei fi invitat de angajator să părăsești camera de interviu, va trebui să dai click pe butonul „Leave” dupa care „Leave breakout room”, dacă dorești să te întorci în camera de așteptare Zoom, sau „Leave Meeting” să ieși definitiv din Zoom;
 • dacă ești planificat pentru mai multe interviuri va trebui să repeți acești pași pentru fiecare interviu în parte.

EDIȚII ANTERIOARE

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.