Slide Slide


PARTENERI:

Târgul de Carieră Feroviară în România a început cu douăsprezece companii care caută oamenii potriviți pentru a-și completa echipele

By

Târgul de Carieră Feroviară în România a început pe 10 mai cu Webinariile CFiR, iar pe 11 și 12 mai sunt zilele interviurilor online pentru cele douăsprezece companii care caută oamenii potriviți pentru a-și completa echipele.

Companiile participante au în ofertele lor multe posturi pentru ingineri, economiști, arhitecți, tehnicieni, electricieni, mecanici de locomotivă, șefi de tren și alte meserii, cu experiență sau fără, în regim de lucru full-time, part-time, remote, hibrid (remote+office) sau cu prezență la locul de muncă.

 Pentru a participa la târg este necesar să accesați pagina evenimentului,  https://cfir.ro/targcfir/, să identificați, în ofertele angajatorilor, anunțul care vă interesează și să vă programați pentru un interviu. 
Companiile care participă la Târgul de Carieră Feroviară în România

10 mai – ziua Webinariilor CFiR, 11 și 12 mai – interviurile

Prima zi a evenimentului, 10 mai, a fost rezervată Webinariilor CFiR.

În deschiderea zilei Anna-Maria Dudas, director general al CENAFER a prezentat ”Oferta de cursuri CENAFER și perspectivele angajării în sistemul feroviar, în contextul actual al nevoii de personal calificat în acest domeniu”, iar Amedeo Neculcea, Director General Adjunct al Grup Feroviar Român (GFR), a avut o intervenție pentru a prezenta oferta de cursuri de calificare ale acestei companii.


În continuare, prezentarea Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul UTCB a fost realizată de către conf.univ.dr.ing. Adrian Burlacu, decan al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri.

În zilele de 11 și 12 mai candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, având astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla, din România sau din străinătate, și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, care este compatibil cu aplicația Zoom și este dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Douăsprezece companii la Târgul de Carieră Feroviară în România

Baicons Impex SRL, societate având ca principal domeniu de activitate proiectare, consultanţă şi supervizare lucrări pentru drumuri, poduri, lucrări de artă, construcții civile şi industriale si căi ferate, dorește să angajeze Inginer proiectant de căi ferate, drumuri și poduriInginer proiectant Instalații feroviare (SCB, CE, ERTMS etc)Inginer proiectant energoalimentare/ linie de contactInginer Proiectant Construcții Civile.


Grup Feroviar Român (GFR), entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană, este un operator feroviar cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere. La această ediție a târgului, GFR face înscrieri pentru Curs calificare – Mecanic de Locomotivă și angajează: Lăcătuș Montator Agregate Energetice și de Transport (LMAET) – Activitate Locomotive, Electrician – Activitate Locomotive, Lăcătuș Montator Agregate Energetice și de Transport (LMAET) – Activitate Vagoane, Mecanic Locomotivă, Șef tren, Revizor Tehnic Vagoane  și Logistician/Tehnician CPDT.


ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, societate având activitate neîntreruptă de peste 75 de ani, autorizată să realizeze activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea (elaborarea documentaţiei de protecţia mediului, studiu de impact, bilanţ de mediu si altele) – proiectare, consultanţă, expertize şi asistenţă tehnică – în domeniul transportului feroviar şi cu metroul, caută să își completeze echipa cu: Specialist Protecția Mediului/ BiologInginer proiectant Structură de rezistențăInginer proiectant Instalații electriceInginer proiectant EnergoalimentareInginer proiectant Linie de contact și Protecția instalațiilor din cale și vecinătate.


DB Cargo Romania, operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat, dispus pe întreaga rețea feroviară din România, angajează: Electrician reparații locomotiveRevizor Tehnic VagoaneManevrant vagoaneMecanic de Locomotivă (de drum)Mecanic LocomotivăRevizor Siguranța CirculațieiȘef Tren.


voestalpine Railway Systems Romania, singura companie din Româania furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii, cu experiență de aproape 50 de ani, angajează Inginer Mecanic Proiectant Aparate de Cale și Inginer Mecanic Programator CNC. Incercăm permanent să creăm un mediu de lucru la fel de atractiv pentru angajații noștri pe cât este plin de provocări.  Pilonul central este o cultură corporate bazată pe respect și care are nevoie de încredere, diversitate și asumarea responsabilității.


Cargo Trans Vagon, operator de transport feroviar de marfă, care din anul 2004 desfășoară activități de ansamblu ale transportului feroviar de marfă, intern și internațional, în conformitate cu cerințele feroviare și tehnologiile specifice de transport, în condiții de compatibilitate cu sistemul de transport feroviar european, face recrutări pentru posturile: Șef tren, Instructor Tracţiune, Mecanic Locomotivă, Instructor Vagoane și Inginer Material Rulant – vagoane.


DB Engineering & Consulting, lider în domeniul ingineriei și consultanței în sectorul feroviar care oferă consultanță clienților noștri din Germania și din întreaga lume, dezvoltăm soluții tehnice personalizate de infrastructură, mobilitate și transport, angajează Geodetic Engineer with German skills, Bridge Design Engineers, Rail Baltica projects, Bridge Design Engineer/Germany projects, Geotechnical Design Engineer, Architect, Inginer proiectant CFDP, Senior Expert Railway Bids, Senior Project Manager, Junior Project Manager, Expert with Scheduling of Works, Signalling Engineer, Railways & Roads Design Engineer.


”Electrificare CFR” S.A., filială a Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” S.A. ce are ca obiect de activitate comercializarea energiei electrice, angajează Ingineri (absolvenți ai Facultății de Energetică sau Inginerie Electrică). Să faci parte din echipa S.C. “Electrificare CFR” S.A. înseamnă să te alături unei familii. Suntem mereu atenți la dezvoltarea angajațiilor, conștienți că progresul lor profesional înseamnă și succesul nostru.


Informatică Feroviară, societate care furnizează produse software şi servicii informatice pentru sistemul de transport feroviar din Româniadorește să atragă personal de specialitate, cu înaltă calificare în domeniul IT&C, pentru posturile: Administrator de Rețea de Calculatoare pentru Agenția de Informatică București, Administrator Baze de Date pentru Departamentul Dezvoltare Software București, Analist pentru Departamentul Dezvoltare Software București, Administrator de Rețea de Calculatoare pentru Agenția de Informatică Constanța.


ROFERSPED, organizator de transport care oferă o gamă largă de servicii legate de transportul feroviar și servicii de consultanță legate de soluțiile de transport, angajează EconomistDispecer CirculațieManevrant VagoaneMecanic Ajutor de LocomotivăMecanic de LocomotivăȘef de Tren.


Telecomunicații CFR, companie cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul telecomunicaţiilor feroviare, care furnizează servicii de cea mai înaltă calitate, bazate pe cele mai noi tehnologii, dorește să își completeze echipa de peste 500 de specialiști care asigură funcționarea optimă a rețelei 24/7 cu Tehnicieni Telecomunicații. În prezent administrăm o rețea de 6.000 km fibră optică interurbană, fiind în continuă expansiune și modernizare.


TPF INGINERIE, o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din Romania, angajează Inginer Proiectant Poduri – SeniorInginer Proiectant Poduri – JuniorInginer Proiectant Electrificare și EnergoalimentareDiriginte de Șantier – Calitate, Cantităţi, Măsurători, Probe Teste LaboratorDiriginte de Șantier – Instalații de Electrificare și Energoalimentare, Inginer proiectant infrastructură feroviară, Inginer tehnologia transporturilor (Trafic), Diriginte de șantier Infrastructură/suprastructură feroviară, Diriginte de șantier Tuneluri, Expert/Inginer construcții civile, Coordonator proiect – în domeniul servicii inginerești și arhitectură, Inginer Rețele Electrice CF (ERTMS/SCB/CED), Inginer tuneluri, Inginer infrastructură feroviară, Inginer poduri – senior, Inginer geotehnică + consolidări și Inginer proiectant tuneluri.


 

Pentru a asigura succesul acestui eveniment, CFiR are parte de sprijinul partenerilor săi

 

Colaborează cu instituții de învățământ, asociații profesionale și patronale

 

 Și este susținută în demersul de promovare de către partenerii săi media

 

Urmăriți-ne pe site (https://cfir.ro/), newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook, youtube și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe site www.cfir.ro. Vom răspunde în intervalul orar 9 – 17, de luni până vineri.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Share