Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Knorr-Bremse Romania aparţine diviziei pentru vehicule feroviare a concernului Knorr-Bremse şi a fost înfiinţată în anul 2006 în Bucureşti, incluzând şi atelier pentru reparat echipamente de frână.

  Ca parte a grupului Knorr-Bremse, SC Knorr-Bremse SRL poate asigura suportul tehnic şi comercial pentru alegerea şi achiziţionarea echipamentelor si sistemelor de frână, ca şi On Board pentru vehicule feroviare din gama de produse ale grupului Knorr-Bremse, care se potrivesc cel mai bine aplicaţiei clientului, fie că este vorba de vehiculele noi sau modernizate, piese de schimb cu livrare directă din centrele zonale sau din stocul propriu sau de activităţi de reparaţii şi mentenanţă pentru echipamentele de frână aflate în exploatare pe vehicule feroviare, tramvaie sau metrouri.


  Carieră la Knorr-Bremse

  Depunerea candidaturii, admiterea şi lansarea în carieră

  Succesul companiei Knorr-Bremse, ca inovator tehnologic în domeniul sistemelor de frânare pentru vehicule utilitare şi feroviare, se bazează pe angajaţii noştri deosebit de motivaţi, care au nevoie atât de provocare cât şi de promovare.

  Dezvoltare profesională complexă

  În centrul nostru de instructaj din München puteţi urma programul de formare ce include cursuri de perfecţionare pe teme multiple: de la seminarii de formare a competenţei sociale până la cursuri de limbi străine şi instructaje tehnice.

  Program structurat de iniţiere

  În cazul noilor angajaţi se acordă o atenţie deosebită unei iniţieri structurate. În plus, în cadrul unei manifestări introductive organizate la sediul central din München, pe o perioadă de 2 zile, noii angajaţi ai tuturor filialelor germane îşi formează o idee de ansamblu asupra concernului Knorr-Bremse.

  Structuri transparente

  Structurile noastre transparente fac ca procesele decizionale să fie mai scurte iar succesele individuale imediat evidenţiate. În cadrul companiei Knorr-Bremse, responsabilitatea nu se opreşte la graniţele dintre departamente, depăşind adesea chiar şi graniţele statale. Cultura companiei Knorr-Bremse constituie, într-o oarecare măsură, o internaţionalitate trăită.

  Ierarhii orizontale

  Ierarhiile orizontale sunt cele care permit angajaţilor noştri să îşi transpună cunoştinţele şi aptitudinile pe şoselele şi căile ferate din întreaga lume. Deoarece: ne dorim angajaţi care nu ezită să îşi asume răspunderea!

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share