Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  ISAF S.A. – Societate de Semnalizări şi Automatizări Feroviare face parte din Grupul Colas, un lider mondial în construcţia şi întreţinerea infrastructurii care, la rândul său, face parte din compania multinaţională franceză Bouygues. În context internațional, acest lucru ne face un beneficiar puternic, bucurându-ne şi de sprijinul celorlalte companii surori, la fel de puternice.

  ISAF este un constructor de infrastructură pentru transportul feroviar și urban,  specializat în Electrificare, Semnalizări, Telecomunicaţii, Inginerie. In plus, producem echipamente feroviare pentru electrificare precum stâlpi, console, suporți, confecție metalică etc. sau de semnalizare: circuit de cale, semnale,  dulapuri, bariere de treceri la nivel, transformatori etc.

  ISAF S.A. este un expert regional cu vechime în construcţia căilor ferate, având cunoştinţe specializate în sectorul de construcţii din domeniul transporturilor.

  VEZI ȘI: Aniversare ISAF. Șapte decenii de activitate dar încă tânără

  VINO SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA ISAF S.A.!

  Avem o echipă de primă clasă care posedă combinaţia potrivită de abilități tehnice și atitudine față de muncă.

  Combinând experienţa tehnică cu cea managerială, echipa noastră este formată din oameni entuziaşti şi tineri dinamici, care încep o carieră în domeniul construcţiilor feroviare, şi persoane cu o experienţă valoroasă în domeniul construcţiilor. ISAF este o companie cu tradiţie şi cu o cultură organizaţională bazată pe valori precum: profesionalism, integritate, respect şi încredere, siguranţă şi sănătatea angajaţilor noştri.

  Noi recunoaştem performanţa, încurajăm iniţiativa, spiritul de echipa şi simţul responsabilităţii. Noi oferim angajaţilor posibilitatea de training-uri, dezvoltarea carierei şi promovarea într-un mediu de lucru profesional şi internaţional.

  Ne îndreptăm atenţia către creşterea nivelului de conştientizare al personalului nostru cu privire la standardele naţionale şi europene din cadrul industriei feroviare, siguranţa fiind primordială în tot ceea ce facem.

  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa ISAF S.A.
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii, ale cărei valori fundamentale sunt ”Ne pasă-Împărtășim-Avem curaj”, tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii 3 pași:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta ISAF S.A.
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție
  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share