Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Un partener de încredere pentru orice tip de construcție

  PORR este o companie cu capital austriac, are o istorie de peste 150 de ani și este prezentă pe 7 piețe locale din Europa. Printre acestea se numără și România, unde nucleul activității constă în proiectarea și execuția lucrărilor de infrastructură. Pentru acestea, proiecte de referință sunt cele din zona de infrastructură la scară mare (lotul 4 al autostrăzii Sebeș-Turda, construcția drumului de legătură DN5 sau lotul 1 al autostrăzii Sibiu-Pitești), infrastructură locală, ca de exemplu modernizarea transportului public electric și amenajarea infrastructurii de transport nemotorizat în municipiul Reșița și proiecte speciale (extindere platformă portuară în Agigea, modernizare pistă de aterizare a Aeroportului Internațional Henri Coandă din București). În plus, o altă divizie importantă este cea de construcții civile, respectiv construcții de birouri, hoteluri, fabrici sau facilități publice.  O companie în plină ascensiune

  Organizația se află în plină ascensiune și derulează activități în mai multe zone din țară. Sediul central e la București, iar două puncte de lucru importante se regăsesc în Buftea, unde își desfășoară activitatea  Divizia Infrastructură Locală București Nord, care gestionează proiectele ce acoperă zonele Ilfov, Dâmbovița, Călărași și în Timișoara, pentru Divizia Infrastructură Timișoară, responsabilă de proiectele din zona de vest a țării (Timișoara, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Alba, Hunedoara și Sibiu). La acest moment, PORR România numără 3 stații de asfalt: Arad, Sibiu și Buftea, iar în fiecare an compania investește în echipamente de construcții și în îmbunătățirea capacităților de producție asfalt și beton necesare proiectelor.

  Cei care fac posibile toate aceste realizări sunt cei peste 1300 de profesioniști din cadrul PORR România. Ei lucrează, așa cum susține și unul dintre principiile organizației, umăr lângă umăr, contribuind, astfel, la dezvoltarea durabilă a țării. În plus, spiritul de pionierat și pasiunea reprezintă caracteristici comune ale celor ce se numesc PORRieni, iar acestea se reflectă cel mai bine prin rezultatele muncii lor.

  „PORRienii noștri sunt persoane pasionate de construcții, responsabile, cărora le place să lucreze în echipă, nu se tem de schimbare și inovare și sunt orientate către client și obținerea unor rezultate de calitate. În PORR România înțelegem că rezultatele nu sunt singurele elemente care definesc succesul unei afaceri și,  de aceea, ne preocupă impactul pozitiv pe care organizația noastră îl are asupra  domeniului educației și dezvoltării sustenabile a societății. Pe lângă investiția în dezvoltarea conitnuă a oamenilor noștri, încurajăm atragerea candidaților încă de pe băncile facultății, cărora le punem la dispoziție, inițial, programe de internship, și, ulterior, roluri pentru care experiența anterioară nu este neapărat necesară”, Veronica Olteanu, Director Resurse Umane și Comunicare.

  În pas cu schimbarea

  PORR România se numără printre primele companii de construcții care folosesc BIM (Building Information Modeling) în proiecte de infrastructură, în 2022 primind și un trofeu în acest sens în cadrul BIMCON, o conferință dedicată utilizării acestei tehnologii. În plus, în câteva dintre proiectele de infrastructură se utilizează principiile LEAN management, compania fiind conștientă că o astfel de abordare într-o industrie cum e cea a construcțiilor va aduce un plus, promovându-se aspecte precum învățarea și îmbunătățirea continuă a proceselor.

  Sustenabilitatea este o altă direcție importantă pe care pășește PORR România. Programe de gestionare și reciclare a deșeurilor au fost deja implementate în câteva șantiere, cu perspectiva de extindere a acestora în toate celelalte. În procesele de achiziții sunt verificați și monitorizați furnizorii în vederea respectării practicilor sustenabile și responsabilității față de consumul de resurse. În plus, PORR își dorește să construiască sustenabil și să își mărească portofoliul de proiecte certificate GREEN.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA PORR CONSTRUCT

  Numeroase programe de formare și dezvoltare profesională pentru angajați

  „Construcțiile sunt un domeniu de activitate cu și despre oameni, iar gândirea antreprenorială, implicarea și atitudinea proactivă definesc atributele culturii organizaționale din PORR. Acesta este motivul pentru care investiția în oameni, în dezvoltarea lor personală și profesională constituie una dintre direcțiile strategice ale organizației noastre. Programele de integrare ale noilor angajați și programele de training sunt planificate în funcție de prioritizarea abilităților și competențelor cheie necesare pentru atingerea performanței cerute la locul de muncă”, Veronica Olteanu, Director Resurse Umane & Comunicare.

  În cadrul departamentului de Resurse Umane și Comunicare sunt dezvoltate cursuri și traininguri pentru obținerea expertizei profesionale și tehnice necesare pentru îndeplinirea diverselor roluri (tehnice, comerciale, administrative, de management al calității, de securitate și sănătate în muncă) și pentru dezvoltarea abilităților de relaționare în echipă și dezvoltare personală (abilități de comunicare eficientă, negociere, feedback, management și leadership).

  Dezvoltare continuă

  Planurile pentru perioada următoare sunt mari. România beneficiază de fonduri europene semnificative pentru proiectele de infrastructură, astfel că numeroase lucrări continuă să fie scoase la licitație. Strategia companiei este aceea de a-și dezvolta echipele, de a le crește numeric și de a continua progresul capacităților tehnice.

  „Este important pentru noi să deținem resurse competitive care să ne ajute să realizăm în condiții optime cât mai multe proiecte care să contribuie la dezvoltarea durabilă a României”, Veronica Olteanu, Director Resurse Umane & Comunicare.

  Evenimente care aduc oamenii împreună

  PORR nu înseamnă doar construcții. PORR înseamnă oameni, echipe sudate, profesioniști dedicați. De aceea, o parte importantă a culturii organizaționale constă în celebrarea acestei legături dintre ei. Evenimente precum Ziua Constructorului, teambuildinguri sau petreceri de Crăciun sunt doar câteva dintre cele care, an de an, aduc PORRienii împreună.


  Noi suntem PORR. Și suntem nerăbdători să te primim în echipa noastră.

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share