Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  De la înființarea sa în anul 2007, TECNIC a avut potențialul de a se dezvolta rapid, demonstrând o expertiză puternică atât în domeniul serviciilor de proiectare, cât și în cel al consultanței, realizând unele dintre cele mai importante proiecte de infrastructură dezvoltate în România.

  Astfel de proiecte variază în sfera consultanței de proiectare de la dezvoltarea serviciilor privind studiile de fezabilitate/tehnice și proiectarea de detaliu pentru drumuri județene/ drumuri naționale/ autostrăzi etc, în relație contractuală directă cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, până la contracte de proiectare și construcție derulate împreună cu unii dintre cei mai mari Antreprenori de pe piață.

  În ceea ce privește serviciile de supervizare a lucrărilor, TECNIC a finalizat cu succes și continuă să implementeze o gamă largă de contracte, de la drumuri naționale/autostrăzi până la lucrări civile, respectiv clădiri de spitale, tribunale.

  În ceea ce privește activitățile de proiectare, compania s-a specializat de-a lungul anilor în furnizarea unui set complet de servicii, respectând temeinic legislația în vigoare și cele mai bune practici internaționale.

  Echipa de experți TECNIC este instruită corespunzător în evaluarea atentă a eventualelor riscuri inerente tuturor proiectelor și luarea măsurilor necesare în atenuarea efectelor în sensul interesului superior al Clientului.

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share