Site logo
Despre companie

Benoli Tech, o companie românească cu sediul în București și Iași, este un furnizor de servicii software care oferă expertiză în mai multe domenii, folosind diferite tehnologii, instrumente și standarde.

Pentru a numi doar câteva domenii: automobile, căi ferate, bănci și finanțe, big data și cloud computing, dezvoltare web.

Benoli Tech, dezvoltator software pentru industria feroviară

Pentru industria feroviară expertiza noastră cuprinde proiecte de digitalizare a infrastructurii feroviare conform cu standardelor EULYNX și CENELEC (EN 50128): dezvoltare componente Eulynx, train detection system, signalling, point machine, interlocking.

Printre proiectele de referință putem enumera:

  • Sistem de detecție a trenului și comunicare cu sistemul central (interlocking)
  • Sistem de control al macazului
  • Sistem de control a semnalizărilor
  • Sistem central de coordonare (interlocking)

Echipă de 50 de ingineri experimentați și ”încă numărăm”

Suntem o echipă de pasionați de tehnologie, motivați și cu ambiții mari. Tineri cu experiență, suntem dornici să ne aducem ideile și viziunea în realitate.

Însumând o expertiză diversă în diferite tehnologii și pentru diferite sisteme, echipa noastră aduce competențe și abilități pentru a crea valoare calitativă pentru clienții noștri.

Oferim o rețea de profesioniști pasionați care aduc o gamă largă de competențe.

Lucrând împreună de mulți ani, am ajuns să ne cunoaștem foarte bine. Astfel, ne concentrăm pe furnizarea de valoare, îmbunătățindu-ne în permanență ca indivizi și ca echipe.

 

Print Company
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Share