Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  PSP Cargo Group România constituie elementul cheie pentru îndeplinirea obiectivelor dumneavoastră atunci când confruntați cu probleme de logistică.

   

  PSP CARGO GROUP ROMÂNIA – soluția ideală pentru nevoile dumneavoastră privind transportul feroviar de marfă.

   

  PSP Cargo Group România caută și dezvoltă continuu noi practici în servicii integrate de transport feroviar, transport feroviar și logistică. În colaborare cu companiile care aparțin organizației noastre, ne propunem să devenim cea mai flexibilă, activă și mai inspirată asociație de transport și logistică feroviară de pe piața din Europa Centrală și de Est.

  Începuturi și scop

  Înființată în 2015 în Cluj-Napoca, inima Transilvaniei, PSP Cargo Group România își propune să ofere servicii de cea mai bună calitate în industria transportului feroviar de marfă. De asemenea, oferim sprijin în activități conexe din cadrul departamentului de manevră și logistică feroviară.

  Compania-mamă

  PSP Cargo Group România face parte din compania-mamă PETROLSPED Kft, cu o experiență de peste 20 de ani în industria de logistică și transport feroviar. În prezent, organizația are filiale în Slovacia, Slovenia, România, Austria și Germania.

  Viziune & misiune

  PSP Cargo Group România caută și dezvoltă continuu noi practici în servicii integrate de transport feroviar, transport feroviar și logistică. În colaborare cu companiile care aparțin organizației noastre, ne propunem să devenim cea mai flexibilă, activă și mai inspirată asociație de transport și logistică feroviară de pe piața din Europa Centrală și de Est.  Stoc de material rulant

  PSP Cargo Group România folosește parcul comun activ de material rulant al grupului Petrolsped, completat prin locomotive și vagoane închiriate, după cum urmează:

  – 4 locomotive moderne, electrice LE 5100 KW Softronic
  – 5 locomotive clasice electrice LE 5100 KW Electroputere Craiova
  – 11 locomotive diesel electrice LDE 2100 CP
  – 3 locomotive electrice Siemens-Vectron (interoperabile în România, Ungaria, Austria și Germania)

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share