Slide Slide


PARTENERI:

Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  S.C. Cargo Trans Vagon S.A. este un operator de transport feroviar de marfă, care din anul 2004 desfășoară activități de ansamblu ale transportului feroviar de marfă, intern și internațional, în conformitate cu cerințele feroviare și tehnologiilor specifice de transport, în condiții de compatibilitate cu sistemul de transport feroviar european.  Compania funcționează că operator privat de transport marfă pe calea ferată din anul 2004, în baza licenței nr.06/2007, în conformitate cu Certificatul de Siguranță – partea A, eliberat de ASFR.

   

  Serviciile de transport oferite acoperă aproape întreagă rețea feroviară din România și sunt prestate cu un parc de locomotive propriu, în conformitate cu Certificatul de Siguranță – partea B, eliberat de ASFR.

  Marfa transportată pentru Clienții Noștrii este reprezentată de cereale, petrol, îngrășăminte, material lemnos, fier vechi, oțel profil, zahăr. Transportul se execută în vagoane specializate, acoperite sau descoperite.

  Material Rulant Modern la Cargo Trans Vagon S.A.

  Compania dispune de un parc de locomotive propriu, atât pentru tracțiunea electrică cât și pentru tracțiunea diesel.

  Achiziționarea a 4 locomotive noi, (două diesel și două electrice) produse de firma Siemens, reprezenta o garanție pentru hotărârea noastră de a oferi calitate Clienților.

  Parcul de vagoane folosit include vagoane de diverse tipuri, aparținând companiilor din grupul de firme din care Cargo Trans Vagon face parte. Compania dispune de Certificat de Entitate Responsabilă cu Întreținerea vagoanelor cisternă pentru mărfuri periculoase.

  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa Cargo Trans Vagon S.A.?
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii care pune accent pe experiență și calitate și dispune de un parc de material rulant modern cu care asigură o acoperire a întregii rețele feroviară națională tot ce trebuie să fac este să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Cargo Trans Vagon S.A.
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție

   

  Prezentarea companiei
  Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.