Site logo
Contactează-ne

Contactează Compania

  Ataseaza un fisier:

  Despre companie

  Obiectivul major al CARGO TRANS VAGON este satisfacerea nevoilor Clienţilor prin punerea la dispoziţie a experienţei noastre şi a tuturor resurselor de care dispunem.

  Compania dispune de un parc de locomotive propriu, atât pentru tracțiunea electrică cât și pentru tracțiunea diesel, achiziționarea de locomotive noi şi performante reprezentând o garanție pentru hotărârea noastră de a oferi Clienților servicii de calitate.

     Permanent compania dezvoltă proiecte noi, ultimele dintre acestea fiind deschiderea traficurilor de import/export prin frontierele terestre cu Republica Moldova şi Ucraina. De asemenea, un serviciu nou oferit diverşilor Clienţi îl reprezintă prestaţiile de manevră feroviară, atat pe ecartament normal car si pe ecartament de 1520 mm.

  CARGO TRANS VAGON deţine licenţa pentru efectuarea serviciilor de transport feroviar LTF 05, emisă de Autoritatea Feroviară Română şi, începând cu anul 2021, certificat unic de siguranţă actualizer permanent.

   

  Material Rulant Modern la Cargo Trans Vagon S.A.

  TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

  Cu o echipă de profesionişti cu experienţă în domeniul feroviar, şi o vechime de aproape 20 ani, CARGO TRANS VAGON îmbunătăţeşte permanent calitatea serviciilor oferite Clienţilor săi, fără a neglija propriii salariaţi, aceasta fiind o prioritate.

  Un sistem de salarizare competitiv, care preţuieşte devotamentul şi spiritul de echipă, calitatea muncii prestate şi grija pentru bunurile societăţii, este completat de sisteme de bonusare dinamice, pe care compania reuşeşte să le menţină actualizate.

   

  Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa Cargo Trans Vagon S.A.?
  Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii care pune accent pe experiență și calitate și dispune de un parc de material rulant modern cu care asigură o acoperire a întregii rețele feroviară națională tot ce trebuie să fac este să parcurgi pașii de mai jos:

  1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Cargo Trans Vagon S.A.
  2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
  3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție

   

  Trimite-ne CV-ul tău aplicând la anunțul care te interesează

  Print Company
  We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

  Share