Slide
Despre companie

S.C. Cargo Trans Vagon S.A. este un operator de transport feroviar de marfă care din anul 2004 desfasoara activitati de ansamblu ale transportului feroviar de marfa, intern si international, in conformitate cu cerintele feroviare si tehnologiilor specifice de transport, in conditii de compatibilitate cu sistemul de transport feroviar european.

Compania funcționează că operator privat de transport marfă pe calea ferată din anul 2004, în baza licenței nr.06/2007, în conformitate cu Certificatul de Siguranță – partea A, eliberat de ASFR.

Compania Cargo Trans Vagon S.A. este membră a grupului de firme TTS (Transport Trade Services).

Serviciile de transport oferite acoperă aproape întreagă rețea feroviară din România și sunt prestate cu un parc de locomotive propriu, în conformitate cu Certificatul de Sigurata – partea B, eliberat de ASFR.

Marfa transportată pentru Clienții Noștrii este reprezentată de cereale, petrol, îngrășăminte, material lemnos, fier vechi, oțel profil, zahăr.T ransportul se execută în vagoane specializate, acoperite sau descoperite.

Material Rulant Modern la Cargo Trans Vagon S.A.

Compania dispune de un parc de locomotive propriu, atât pentru tracțiunea electrică cât și pentru tracțiunea diesel.

Achiziționarea a 4 locomotive noi, (două diesel și două electrice) produse de firma Siemens, reprezenta o garanție pentru hotărârea noastră de a oferi calitate Clienților.

Parcul de vagoane folosit include vagoane de diverse tipuri, aparținând companiilor din grupul de firme din care Cargo Trans Vagon face parte. Compania dispune de Certificat de Entitate Responsabilă cu Întreținerea vagoanelor cisternă pentru mărfuri periculoase.

 

VEZI ȘI: Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

Prezentarea companiei
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.