Site logo

CFiR, cu sprijinul AIF, organizează ”Standul Carierei Feroviare” la PoliJobs 2023

În zilele de 15-16 noiembrie, în cadrul PoliJobs 2023, Carieră Feroviară în România – CFiR împreună cu Asociația Industriei Feroviare din România – AIF vă invită să vizitați ”Standul Carierei Feroviare” în standul 56-57 – Zona 4, din clădirea Rectorat a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București.

”Standul Carierei Feroviare” are rolul de a promova și de a oferi o mai mare vizibilitate domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, iar în el vor fi reprezentate mai multe companii care au nevoie de ingineri cu diverse specializări.

Te așteptăm în Standul Carierei Feroviare cu CV-ul

TPF Inginerie
DB Engineering & Consulting
STRABAG România
Egis în România
PORR România
Siemens Mobility
Grup Feroviar Român

Târgul de Cariere POLIJobs, cel mai mare eveniment de profil organizat de Universitatea POLITEHNICA din București, ajuns la cea de-a V-a ediție, va avea loc în perioada 15-16 Noiembrie 2023, în corp FAIMA – hol BN – holul AN – intrarea principală Rectorat.

La această ediție mai mult de 70 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle- level sau senior level!

Prin participarea la eveniment toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

Vino și tu la cel mai important eveniment din domeniul ingineriei, să afli care sunt oportunitățile disponibile și să aplici pentru jobul mult dorit! 

Standul Carierei Feroviare la Polijobs 2023

În STANDUL CARIEREI FEROVIARE te vor aștepta

 

TPF INGINERIE este membră a grupului TPF cu sediul la Bruxelles, ce activează în domeniul ingineriei în 58 de țări și pe 5 continente. De la înființarea sa, în 1991, grupul TPF a cunoscut o creștere constantă, evoluând de la 20 de angajați la peste 4.200 la nivel internațional. TPF INGINERIE este o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din Romania. Satisfacția clienților este generată de calitatea serviciilor oferite, flexibilitatea și modul de lucru integrat alături de client și pentru client.


DB Engineering & Consulting – Railways for the world of tomorrow. DB Engineering & Consulting este compania de inginerie, consultanță și operare a sistemului de infrastructură feroviară a grupului Deutsche Bahn. Expertiza Deutsche Bahn este foarte solicitată în întreaga lume. În calitate de lider în domeniul ingineriei și consultanței în sectorul feroviar, DB Engineering & Consulting oferă expertiză – de la idee la exploatare. Oferim consultanță clienților noștri din Germania și din întreaga lume, dezvoltăm soluții tehnice personalizate de infrastructură, mobilitate și transport. Cu soluții durabile, asigurăm viitorul succes al regiunilor economice, aducând contribuții importante la protecția mediului și ajutând modelarea viitorului lumii.


STRABAG – Progresul începe cu noi. Aproape 79.000 de oameni lucrează în STRABAG, în peste 700 de locații din întreaga lume, pentru progres. Proiectele noastre sunt unice și cu o individualitate puternică, la fel ca fiecare dintre noi. De la construcții și inginerie structurală, construcții de drumuri și inginerie civilă, construcții de poduri și săpături de tuneluri, dezvoltare de proiecte, producție de materiale de construcții sau managementul clădirilor – gândim în perspectivă și ne propunem să devenim cel mai inovator și durabil grup de tehnologie în construcții din Europa. Oportunități egale de șanse, diversitatea și incluziunea sunt părți integrale a ceea ce suntem și este modul nostru de operare. Lucrăm împreună ca parteneri pentru a finaliza proiecte cu succes și pentru a crește odată cu noile provocări. Împreună realizăm lucruri mari. Construiește-ți viitorul alături de noi! Aplică acum pentru a deveni parte din echipa noastră.


Angajamentul pe termen lung al Egis față de piața din România a condus la un nivel ridicat de expertiză și cunoștințe unice pentru a veni în sprijinul clienților, în domenii cheie de expertiză, printre care: drumuri și autostrăzi, căi ferate, apă, tratarea deșeurilor, mediu și energie, dezvoltare urbană, aviație, ingineria construcțiilor. Prin domeniile sale ample de activitate, Egis este un actor central în organizarea colectivă a societății și a mediului de viață al cetățenilor din întreaga lume. Egis, un jucător internațional activ în sectoarele de consultanță, inginerie în construcții și servicii de mobilitate, cu operațiuni în 120 de țări, și peste 16.000 de angajați, te așteaptă să te alături echipei de igineri experți în infrastructură de transport feroviar.


PORR România este una dintre companiile de referință în domeniul construcțiilor. Nucleul activității sale este reprezentat de lucrările de infrastructură și lucrările de construcții clădiri. Expertiza lor vizează proiectele de infrastructură la scară mare (de exemplu: proiectarea și execuția loturilor 1 și 4 ale autostrăzii Sibiu-Pitești, reabilitarea căii ferate Comana-Vidra), proiectele de infrastructură locală (reabilitarea liniei de tramvai pe Bulvardele Cetății și Stan Vidrighin, Timișoara) și proiectele speciale (lucrări de reabilitare portuară în Constanța și Giurgiu). În ceea ce privește construcțiile de clădiri, PORR România acoperă zona de construcții birouri, industriale, hoteluri și facilități publice.


Siemens Mobility, lider în soluțiile de transport de peste 160 de ani, oferă clienților soluții noi, inteligente de mobilitate, care cresc disponibilitatea infrastructurii, cresc performanța și îmbunătățesc experiența pasagerilor. Compania Siemens Mobility are expertiză pentru a face fluxul rutier mai lin și mai rapid, trenurile mai ecologice și mai eficiente, iar orarul trenurilor și transporturilor de marfă mai fiabil. Lucrează cu clienții pentru a dezvolta soluții optime care să-i ajute să depășească provocările.


GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR) este entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană. GFR este o companie cu capital privat, integral românesc care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere. Cu o experienţă în domeniul transporturilor de peste 20 de ani, GFR și-a început activitatea ca operator de manevră, în 2002 a debutat ca furnizor de transport feroviar, iar în anul 2006 a efectuat primul transport internaţional, la acest moment opererează prin toate frontierele de stat ale României.

ORGANIZATORI

Carieră Feroviară în România - CFiR
Asociația Industriei Feroviare - AIF

CFiR este singura platformă de recrutare dedicată exclusiv industriei feroviare, transportului urban pe șină și serviciilor adiacente, fiind locul de întalnire al companiilor și al persoanelor care activează sau își doresc să activeze în acest domeniu și care își doresc un nou loc de muncă. Pe platforma CFiR găsești cele mai noi anunt̗uri de angajare, cursuri de calificare s̗i stagii de practică s̗i definitivare din domeniul feroviar s̗i cel al transportului urban pe s̗ină s̗i vei fi la curent cu cele mai noi anunt̗uri de angajare s̗i informat̗ii despre transportul pe s̗ină, feroviar s̗i urban, din Romania s̗i nu numai.


Asociaţia Industriei Feroviare din România – AIF este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit ce are ca principală misiune creşterea notorietăţii transportului pe şină, în România precum şi promovarea acestui mod de transport ca principal sistem de transport pentru marfă şi călători. AIF îşi stabileşte printre obiective intensificarea dialogului dintre reprezentanţii industriei feroviare şi beneficiarii produselor acesteia în sensul identificării celor mai bune soluţii tehnice şi financiare pentru proiectele feroviare din România şi străinătate. Cu o cifra de afaceri anuala de peste 500 milioane de EUR, un numar de angajati mediu anual de peste 10.000, AIF are in componenta cele mai importante companii ce acopera intregul spectrul de activitati în domeniul feroviar de la proiectare, executie, productie (sisteme, echipamente, componente feroviare si material rulant), companii constructoare de infra si suprastructura a caii, companii de automatizari si telecomunicatii precum si subsidiare ale unor companii multinationale active in domeniul feroviar. Asociaţia Industriei Feroviare din România – AIF, este membră UNIFE – Uniunea Industriei Feroviare Europene, membră si deţine postul de vice-preşedinte al Confederaţiei Patronale CONPIROM, reprezentând confederatia in CDS – MT. 

PARTENER GOLD
PARTENER GOLD
PARTENER GOLD
PARTENER BRONZE
PARTENER BRONZE
PARTENER BRONZE

CU SUSȚINEREA

PARTENERI MEDIA

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur.

Utenim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sintoccaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.