Slide


PARTENERI:

CFiR, cu sprijinul AIF, organizează ”Standul Carierei Feroviare” la PoliJobs 2022

În zilele de 16-17 noiembrie, în cadrul PoliJobs 2022, Carieră Feroviară în România – CFiR împreună cu Asociația Industriei Feroviare din România – AIF vă invită să vizitați ”Standul Carierei Feroviare” în Holul BN, standul 9-10.

”Standul Carierei Feroviare” are rolul de a promova și de a oferi o mai mare vizibilitate domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, iar în el vor fi reprezentate mai multe companii care au nevoie de ingineri cu diverse specializări.

Te așteptăm în Standul Carierei Feroviare cu CV-ul

Târgul de Cariere POLIJobs, cel mai mare eveniment de profil organizat de Universitatea POLITEHNICA din București, ajuns la cea de-a V-a ediție, va avea loc în perioada 16-17 Noiembrie 2022, în corp FAIMA – hol BN – holul AN – intrarea principală Rectorat.

La această ediție mai mult de 70 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle- level sau senior level!

Prin participarea la eveniment toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

Vino și tu la cel mai important eveniment din domeniul ingineriei, să afli care sunt oportunitățile disponibile și să aplici pentru jobul mult dorit! 

Standul Carierei Feroviare la Polijobs 2022

În STANDUL CARIEREI FEROVIARE te vor aștepta

CFiR este singura platformă de recrutare dedicată exclusiv industriei feroviare, transportului urban pe șină și serviciilor adiacente, fiind locul de întalnire al companiilor și al persoanelor care activează sau își doresc să activeze în acest domeniu și care își doresc un nou loc de muncă. Pe platforma CFiR găsești cele mai noi anunt̗uri de angajare, cursuri de calificare s̗i stagii de practică s̗i definitivare din domeniul feroviar s̗i cel al transportului urban pe s̗ină s̗i vei fi la curent cu cele mai noi anunt̗uri de angajare s̗i informat̗ii despre transportul pe s̗ină, feroviar s̗i urban, din Romania s̗i nu numai.


DB Engineering & Consulting – Railways for the world of tomorrow. Deutsche Bahn’s expertise is in high demand all around the world. As a leading engineering and consulting company in the rail sector, DB Engineering & Consulting offers that knowledge – starting with an idea and continuing all the way to operations. We advise our customers in Germany and around the globe, develop technically sophisticated and customized infrastructure, mobility and transport solutions. With sustainable concepts, we ensure the future success of economic regions, make important contributions to the protection of the environment and help shape the world of the future.


ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A. este prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar. Înființată în anul 1947 are marea șansă de a putea afirma că a contribuit la făurirea istoriei în sectorul feroviar din România – de la refacerea reţelei feroviare după al Doilea Război Mondial și înlocuirea tracţiunii cu aburi cu tracţiune diesel, până la electrificarea reţelei feroviare şi introducerea tracţiunii electrice, modernizarea instalaţiilor de control şi siguranţă a traficului, pecum și a reţelei de telecomunicaţii feroviare.


TPF INGINERIE este membră a grupului TPF cu sediul la Bruxelles, ce activează în domeniul ingineriei în 58 de țări și pe 5 continente. De la înființarea sa, în 1991, grupul TPF a cunoscut o creștere constantă, evoluând de la 20 de angajați la peste 4.200 la nivel internațional. TPF INGINERIE este o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din Romania. Satisfacția clienților este generată de calitatea serviciilor oferite, flexibilitatea și modul de lucru integrat alături de client și pentru client.


Consis Proiect este o companie specializată în inginerie și consultanță pentru transportul feroviar, modernizări și consolidări de drumuri, poduri, cai ferate și construcții civile. Dezvoltăm soluții eficiente în sectorul feroviar, adăugăm valoare pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului, integrăm toate specializările și ne adaptăm foarte ușor la noii client și la diferitele locații în care ne desfășurăm activitatea.

ORGANIZATORI

Carieră Feroviară în România - CFiR
Asociația Industriei Feroviare - AIF

CFiR este singura platformă de recrutare dedicată exclusiv industriei feroviare, transportului urban pe șină și serviciilor adiacente, fiind locul de întalnire al companiilor și al persoanelor care activează sau își doresc să activeze în acest domeniu și care își doresc un nou loc de muncă. Pe platforma CFiR găsești cele mai noi anunt̗uri de angajare, cursuri de calificare s̗i stagii de practică s̗i definitivare din domeniul feroviar s̗i cel al transportului urban pe s̗ină s̗i vei fi la curent cu cele mai noi anunt̗uri de angajare s̗i informat̗ii despre transportul pe s̗ină, feroviar s̗i urban, din Romania s̗i nu numai.


Asociaţia Industriei Feroviare din România – AIF este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit ce are ca principală misiune creşterea notorietăţii transportului pe şină, în România precum şi promovarea acestui mod de transport ca principal sistem de transport pentru marfă şi călători. AIF îşi stabileşte printre obiective intensificarea dialogului dintre reprezentanţii industriei feroviare şi beneficiarii produselor acesteia în sensul identificării celor mai bune soluţii tehnice şi financiare pentru proiectele feroviare din România şi străinătate. Cu o cifra de afaceri anuala de peste 500 milioane de EUR, un numar de angajati mediu anual de peste 10.000, AIF are in componenta cele mai importante companii ce acopera intregul spectrul de activitati în domeniul feroviar de la proiectare, executie, productie (sisteme, echipamente, componente feroviare si material rulant), companii constructoare de infra si suprastructura a caii, companii de automatizari si telecomunicatii precum si subsidiare ale unor companii multinationale active in domeniul feroviar. Asociaţia Industriei Feroviare din România – AIF, este membră UNIFE – Uniunea Industriei Feroviare Europene, membră si deţine postul de vice-preşedinte al Confederaţiei Patronale CONPIROM, reprezentând confederatia in CDS – MT. 

PARTENER GOLD
PARTENER GOLD
PARTENER GOLD
PARTENER BRONZE
PARTENER BRONZE
PARTENER BRONZE

CU SUSȚINEREA

PARTENERI MEDIA

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur.

Utenim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sintoccaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.