DESPRE NOI

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR) este entitatea fanion a GRAMPET GROUP, cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană.

GRAMPET GROUP este format din 18 companii grupate pe domenii de activitate astfel: operatori de transport feroviar de marfă, logistică, construcţie, reparaţii și mentenanţă material rulant și servicii IT.

GFR este o companie cu capital românesc 100% privat, care a devenit unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

Cu o experienţă în domeniul transporturilor de peste 20 ani, GFR și-a început activitatea în anul 2001 ca operator de manevră, în 2002 a debutat ca furnizor de transport feroviar, în anul 2006 a efectuat primul transport internaţional și începand din 2010 opererează prin toate frontierele de stat ale României.

GFR este membră a tuturor organizaţiilor internaţionale reprezentative și are acorduri de colaborare atât cu operatorii feroviari de stat (BDZ Cargo, UZ, CFM, PKP Cargo, ZK, RCH, HZ Cargo, ZBIH) cât și cu operatorii feroviari privaţi din Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Austria și Germania.

În prezent, peste 20% din trafic este internaţional, GFR oferind clienţilor săi, în domeniul feroviar, soluții logistice complexe.

DATE GENERALE:
 • GRUP FEROVIAR ROMAN (GFR)
 • Calea Victoriei 114, sector 1, 010092 Bucuresti
 • CUI: RO14256514
 • Reg.com: J40/8958/2001
 • Web: www.gfr.ro
 • E-mail: gfr@cfir.ro

Angajăm

SCOLI DE CALIFICARE PROFESIONALA (CURSURI)

CALIFICARE INTERNA

OPORTUNITATI DE CARIERA PENTRU ABSOLVENTI/MASTERANZI

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Ești în căutarea unei companii pentru o carieră de viitor la nivel național și internațional?

Îți prezentăm zece motive pentru care ți-ai dori să devii partenerul nostru, pentru o carieră de succes în domeniul siguranței feroviare:

 1. MEDIU DE LUCRU MODERN – posibilitatea de a lucra într-un mediu dinamic de lucru, modern și dotat cu cele mai bune echipamente, utilaje, sisteme informatice din domeniul feroviar.
 2. SPECIALIZARE  ȘI INSTRUIRE – cursurile și practica se desfășoară în punctele noastre de lucru,alături de cei mai buni și dedicați profesioniști din domeniul feroviar.
 3. LUCRU ÎN ECHIPĂ – vei lucra într-un climat plăcut și sigur, plin de energie, pasiune și respect, în care domină spiritul de echipă, fiind susținut pe tot parcursul profesional
 4. INVĂȚARE EXTINSĂ – toate perioadele de asimilare ale cunoștințelor din domeniul feroviar vor fi completate cu sesiuni de formare, în centrele noastre de training, unde vei învăța să aplici informațiile necesare practicării funcției în condiții de siguranță, conform instrucțiunilor de lucru din domeniul feroviar.
 5. CONSILIERE PROFESIONALĂ ȘI DE CARIERĂ – vom colabora permanent cu tine pentru a beneficia, în orice etapă a pregătirii profesionale, de cea mai potrivită opțiune și consiliere pentru o carieră în care să-ți dezvolți abilitățile și cunoștințele.
 6. CEL MAI DE ÎNCREDERE ANGAJATOR DIN INDUSTRIE – te vei alătura unei companii care aspiră la a deveni cel mai bun și de încredere angajator din industria feroviară.
 7. DIVERSITATE – promovăm diversitatea, transformând toate diferențele în avantaje – GFR rămâne ‘’pionier’’ în promovarea și deschiderea primei școli de mecanici locomotivă adresată femeilor, într-o industrie prepoderent masculină.
 8. OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ – vei putea explora oportunități de carieră și aplica pentru o poziție potrivită ție în rețeaua de firme ale Grupului GRAMPET.
 9. INSTRUIRE LA STANDARDE INTERNAȚIONALE – accesul la programe și sisteme informatice create special pentru a facilita procesul de acumulare al cunoștințelor din domeniul dinamic al transportului feroviar.
 10. COMUNICARE – vom promova întotdeauna o comunicare permanentă între tine și șefii ierahici, pentru a se asigura un traseu profesional, ce va aduce un plus de valoare companiei pe termen lung.

Află cum să te înregistrezi şi programezi la interviuri

Pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România trebuie să urmezi cei 5 pași de mai jos. Pentru a obține instrucțiunile detaliate dă click pe butonul de mai jos.

 1. Să ai cont și să îți completezi CV-ul pe platforma CFiR
 2. Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului
 3. Să te înscrii la interviuri și să obții confirmarea din partea angajatorului
 4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
 5. Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu

PROGRAMAŢI-VĂ LA UN INTERVIU

Programul de interviuri online va fi disponibil in curand.

Pentru a nu rata noutățile care vor apărea poți sa te abonezi la newsletter-ul CFiR sau să ne urmărești pe social media: Facebook și Linkedin.

Programari disponibile pe 20 aprilie 2021

Interviu GFR  12:45 pm – 12:55 pm1 slot disponibil
Interviu GFR  1:45 pm – 1:55 pm1 slot disponibil
Interviu GFR  2:00 pm – 2:10 pm1 slot disponibil
Interviu GFR  2:15 pm – 2:25 pm1 slot disponibil
Interviu GFR  2:30 pm – 2:40 pm1 slot disponibil
Interviu GFR  2:45 pm – 2:55 pm1 slot disponibil
Interviu GFR  3:15 pm – 3:25 pm1 slot disponibil
Interviu GFR  3:30 pm – 3:40 pm1 slot disponibil
Interviu GFR  3:45 pm – 3:55 pm1 slot disponibil

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.